MOTOGP

Ισπανική κυριαρχία την πρώτη ημέρα

2013/11/12 - mgp - Test - Valencia - MotoGP - Marc Marquez - Repsol Honda - RC213V - Action
2013/11/12 - mgp - Test - Valencia - MotoGP - Marc Marquez - Repsol Honda - RC213V - Action ©COPYRIGHT FREE FOR EDITORIAL USE ONLY

Ο Άλεξ Εσπαργκάρο έκανε τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών στη Χερέθ και στο δεύτερο ήρθε η... απάντηση από τον Πρωταθλητή, Μαρκ Μάρκεθ.

Ο τέταρτος σταθμός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜotoGP διεξάγεται στη Χερέθ της Ισπανίας, με τον Μαρκ Μάρκεθ να είναι εκείνος που μέχρι στιγμής κυριαρχεί, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θέλοντας μπροστά στους συμπατριώτες του να αντικρίσει πρώτος την καρό σημαία, συνεχίζοντας το απόλυτο.

Σήμερα (2/5), διεξήχθησαν οι δυο πρώτες ελεύθερες δοκιμές επί ισπανικού εδάφους, όπου είχαμε διαφορετικό αναβάτη που κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο.

Στο πρώτο σκέλος, ο Άλεξ Εσπαργκάρο κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο, εκμεταλλευόμενος τα πιο μαλακά ελαστικά του και το γεγονός ότι γνώριζε πολύ καλά τα... κατατόπια. Μάλιστα, ο Ισπανός είχε σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους.

Ο Χόρχε Λορένθο με Yamaha ήρθε δεύτερος, ακολούθησαν οι δυο Repsol Honda με τους Μαρκ Μάρκεθ και Ντάνι Πεδρόσα, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο επτάκις κάτοχος του τίτλου, Βαλεντίνο Ρόσι.

Η απάντηση του Μάρκεθ

Από εκεί και πέρα, ο κάτοχος του παγκόσμιο τίτλου, Μαρκ Μάρκεθ, κατάφερε να αποκαταστήσει την τάξη στο δεύτερο σκέλος των δοκιμών, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο απ' όλους.

Ο Ισπανός της Repsol Honda άφησε πίσω του τον Άλεξ Εσπαργκάρο, με τον Πρωταθλητή να σημειώνει το ταχύτερο πέρασμά του στον 3ο γύρο του.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati έκανε τον τρίτο χρόνο, για να ακολουθήσουν οι δυο Yamaha με τους Βαλεντίνο Ρόσι και Χόρχε Λορένθο. Έκτος ήρθε ο έτερος αναβάτης της Honda, o Ντάνι Πεδρόσα.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ