FORMULA 1

Η Renault ανακοίνωσε πως ο νέος διεκδικητής του τίτλου θα κάνει την εμφάνισή του στο Άμστερνταμ στις 24 Ιανουαρίου 2007

Η Renault ανακοίνωσε πως ο νέος διεκδικητής του τίτλου θα κάνει την εμφάνισή του στο Άμστερνταμ στις 24 Ιανουαρίου 2007
Renault

Η Renault ανακοίνωσε πως ο νέος διεκδικητής του τίτλου θα κάνει την εμφάνισή του στο Άμστερνταμ στις 24 Ιανουαρίου 2007.

Η R27 θα βρίσκεται στo εργοστάσιο της πόλης μέχρι εκείνη τη μέρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Όστενμπουργκ.

Για όσους απορούν γιατί το ντεμπούτο θα γίνει στην Ολλανδία και όχι στη Γαλλία η απάντηση είναι απλή. Εκεί είναι η έδρα του νέου χορηγού της ομάδας ING και επιλέχτηκε για να χαρακτηρίσει την άφιξή τους στον αθλητισμό.

Θα υπάρξει βέβαια η δυνατότητα για... λίγους να δουν την R27 μία εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση σε δοκιμές στην Ισπανία.

" Το πρώτο αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο πριν από τα Χριστούγεννα, και θα ολοκληρώσει έπειτα αρκετές εβδομάδες της στατικής δοκιμής εδώ στο εργοστάσιο, ενώ προχωρούμε με την κατασκευή των δεύτερων πλαισίων," είπε ο διευθυντής παραγωγής.

" Θα διευθύνουμε ένα αρχικό shakedown στις 16 Ιανουαρίου στην Ισπανία και μετά θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση.

Θα στοχεύσουμε να τρέξουμε δύο μονοθέσια από εκείνη την πρώτη δοκιμή και μετά, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί ο χρόνος διαδρομής μας με το αυτοκίνητο και να δοθεί στους δύο οδηγούς η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη νέα σεζόν".

Η R27 έχει δύσκολο έργο καθώς είναι ο προκάτοχός του, R26, που εξασφάλισε τα παγκόσμια πρωταθλήματα των οδηγών και των κατασκευαστών για τη Renault, όπως και η R25.












TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ