MOTOGP

GP Μουτζέλο: Ο Viñales εκκινεί μπροστά από τους Ιταλούς

MotoGP rider Maverick Vinales of Spain steers his motorcycle as he is followed by Johann Zarco of France and Valentino Rossi of Italy during the French Grand Prix's race, in Le Mans, western France, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/David Vincent)
MotoGP rider Maverick Vinales of Spain steers his motorcycle as he is followed by Johann Zarco of France and Valentino Rossi of Italy during the French Grand Prix's race, in Le Mans, western France, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Maverick Viñales θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του grid στον αγώνα του Μουτζέλο, μπροστά από δύο.... γηπεδούχους, τον Valentino Rossi και τον Andrea Dovizioso.

Ο Maverick Viñales άφησε πίσω του την πτώση που είχε στα ελεύθερα δοκιμαστικά και κατέκτησε την pole position στο GP του Μουτζέλο, μπροστά από δύο... εντός έδρας αναβάτες.

Ο Ισπανός πρωτοπόρος της γενικής κατάταξης κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο grid από τον Valentino Rossi, ο οποίος θα εκκινήσει δίπλα από τον ομόσταυλό του στη Movistar Yamaha.

Την πρώτη σειρά του grid συμπληρώνει ακόμα ένας Ιταλός, ο Andrea Dovizioso με Ducati.

Ο Michele Pirro επίσης με Ducati εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά και θα βρεθεί στην 4η θέση της εκκίνησης, ενώ ο Dani Pedrosa με Repsol Honda θα βρεθεί δίπλα του, μαζί με τον ομόσταυλό του και παγκόσμιο πρωταθλητή Marc Marquez.

GP Μουτζέλο: Ο Viñales εκκινεί μπροστά από τους Ιταλούς

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ