WRC

Γκρόνχολμ: "Όπως ο Ραϊκόνεν..."

Γκρόνχολμ: "Όπως ο Ραϊκόνεν..."
γκρονχολμ

Να μιμηθεί τον θρίαμβο του συμπατριώτη του, Ραϊκόνεν που κατέκτησε τον τίτλο στον τέλος, θέλει ο Μάρκους Γκρόνχολμ

Ο Φινλανδός οδηγός της Ford βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Λεμπ, έναν αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος και για να κατακτήσει τον τίτλο θα πρέπει να πάρει την νίκη και παράλληλα ο Λεμπ να τερματίσει όχι ψηλότερα από την 6η θέση.
Η περίπτωση θυμίζει πολύ το φινάλε στην F1, όπου όλα κρίθηκαν στον τελευταίο αγώνα και τον θρίαμβο του Κίμι Ραϊκόνεν θέλει να επαναλάβει ο συμπατριώτης του Γκρόνχολμ.

"Θα είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσω το τίτλο αλλά έχω κάποιες πιθανότητες και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω την ευκαιρία. Αυτό που συνέβη στην Φόρμουλα 1 είναι ένα καλό παράδειγμα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 39χρονος Φινλανδός, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Δύο αγώνες πριν το τέλος ο Κίμι Ραϊκόνεν, είχε μεγάλη διαφορά από την κορυφή, όμως το πέτυχε. Θα είναι κίνητρο για μένα καθώς το να κατακτήσουν Φινλανδοί τον τίτλο στην F1 και στο WRC είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την χώρα μας".



Ερωτηθείς για το αν νιώθεις άγχος για το Ράλι της Μεγάλης Βρετανιάς που πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος ο Μάρκους Γκρόνχολμ τόνισε: "Δεν αισθάνομαι πίεση καθώς πλέον η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μου. Θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσω και ελπίζω ο Λεμπ να έχει προβλήματα. Αυτός είναι ο 150ος αγώνας μου στο WRC και θα είναι πολύ ευχάριστο να πάρω την νίκη στο τελευταίο Ράλι της καριέρας μου. Όμως ο τίτλος είναι αυτό που σκέφτομαι".




TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ