FORMULA 1

Φθηνά τη γλύτωσε ο cameraman, πρόστιμο η Red Bull

Φθηνά τη γλύτωσε ο cameraman, πρόστιμο η Red Bull

Με κάταγμα στην κλείδα και σπασμένα πλευρά νοσηλεύεται ο cameraman Πολ Άλεν που χτυπήθηκε από τη ρόδα του Μαρκ Γουέμπερ. Βαρύ πρόστιμο στη Red Bull

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα για τον cameraman που χτυπήθηκε από το "τρελό" ελαστικό του Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Βρετανός cameraman Πολ Άλεν νοσηλεύεται στη Γερμανία με κάταγμα στην κλείδα και σπασμένα πλευρά, όπως ανακοίνωσε η FIA.

Η Red Bull τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30,000 ευρώ, όμως όπως είπε ο Κρίστιαν Χόρνερ αυτό έχει λίγη σημασία, αφού προέχει η υγεία του άτυχου άνδρα.

ίναι απαίσιο συναίσθημα γιατί η πρώτη σκέψη σου είναι για το θύμα και ελπίζεις πως θα είναι καλά. Αρχικά νόμιζα πως ήταν μηχανικός της Mercedes, όμως σύντομα με ενημέρωσαν από τη FOM πως είναι ένας από τους δικούς της ανθρώπους και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Με κρατούσαν ενήμερο για την κατάσταση της υγείας του κατά τη διάρκεια του αγώνα", είπε ο Χόρνερ που επισκέφθηκε τον άνδρα στο νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη Red Bull αφορά την όχι ασφαλή απελευθέρωση του Γουέμπερ από τα πιτ. Ο Αυστραλός τερμάτισε έβδομος. Η FIA επέβαλε πρόστιμο και στη Force India ύψους 5,000 ευρώ για την απελευθέρωση του Πολ ντι Ρέστα από τα πιτ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ