FERRARI

Formula 1: H Ferrari έδειξε τα χρώματά της για το 2022

Τα νέα χρώματα της Ferrari
Τα νέα χρώματα της Ferrari PRINT SCREEN

Τρεις εβδομάδες πριν από την αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου, η Scuderia έδειξε τον κόκκινο και μαύρο χρωματισμό που θα έχει το 2022 μέσω του προωθητικού video ενός νέου χορηγού της.

Ο χρωματισμός του μονοθεσίου της Ferrari, καθώς και του εξοπλισμού της ομάδας, αποκαλύφθηκαν στο video που δημοσίευσε η νέα χορηγός της ομάδας του Μαρανέλο, η εταιρεία CEVA Logistics, μετά την ανακοίνωση της πολυετούς συνεργασίας που υπέγραψε με τη Scuderia.

Από τα πλάνα φαίνεται ότι ο νέος χρωματισμός της Ferrari θα περιλαμβάνει περισσότερο μπορντό και μαύρο χρώμα, διατηρώντας στη μεγαλύτερη επιφάνεια του μονοθεσίου του κλασσικό της κόκκινο. Ο ακριβής χρωματισμός, μαζί με το μονοθέσιο, θα αποκαλυφθούν στην επίσημη παρουσίαση που έχει προγραμματίσει η ομάδα για τις 17 Φεβρουαρίου.

Το γύρισμα του video έγινε χθες (Τρίτη 26/1), κατά την πρώτη ημέρα του τετραημέρου δοκιμών της Scuderia στην ιδιόκτητη πίστα της, στο Φιοράνο της Μόντενα. Το αρχικό πλάνο ήταν να χρησιμιοποιηθεί το μονοθέσιο του 2021, καθώς η Ferrari είχε την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει συσχετισμός με το 2022 λόγω της ριζικής αλλαγής των κανονισμών του χρόνου.

Τα νέα χρώματα της Ferrrari
Τα νέα χρώματα της Ferrrari PRINT SCREEN

Όμως, την τελευταία στιγμή υπήρξαν αμφιβολίες αν αυτό επιτρέπεται, βάσει των κανονισμών της Formula 1 που αφορούν στον περιορισμό δοκιμών για τον έλεγχο του κόστους των ομάδων.

Έτσι, και μέχρι να διαλευκανθεί από τη FIA αν μπορεί η Scuderia να κάνει δοκιμές με το περσινό της αυτοκίνητο, η ιταλική ομάδα έβγαλε στην πίστα τον δοκιμαστή της Ρόμπερτ Σβάρτσμαν με τη Ferrari SF71H του 2018.

Παράλληλα με τη Ferrari, λίγες δεκάδες χιλιόμετρα μακριά -στην πίστα της Ίμολα- η Alpha Tauri επίσης κάνει δοκιμές αυτή την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το μονοθέσιό της από το 2020. Η ομάδα της Φαέντσα ανακοίνωσε, επίσης, ότι η παρουσίαση του νέου της αυτοκινήτου για της σεζόν του 2022 θα γίνει τρεις μέρες πριν από της Ferrari, στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα νέα χρώματα της Ferrari για το 2022
Τα νέα χρώματα της Ferrari για το 2022 PRINT SCREEN


Μετά τις παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων του 2022 στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει το πρώτο τριήμερο των χειμερινών δοκιμών με τα νέα αυτοκίνητα στις 23-25 του ίδιου μήνα στη Βαρκελώνη, και έπειτα το δεύτερο και τελευταίο τριήμερο στις 10-12 Μαρτίου στο Μπαχρέιν - πριν το πρώτο GP το 2022 στην ίδια πίστα στις 18-20 Μαρτίου.

TAGS FERRARI FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ