FORMULA 1

Formula 1: Έξοδος του Πέρεζ, κόλλησε στην αμμοπαγίδα, εγκατέλειψε στις κατατακτήριες και ξεκινάει τελευταίος στο GP Αυστραλίας

Formula 1: Έξοδος του Πέρεζ, κόλλησε στην αμμοπαγίδα, εγκατέλειψε στις κατατακτήριες και ξεκινάει τελευταίος στο GP Αυστραλίας

Πολύ άσχημη κατάληξη είχαν οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Αυστραλίας για τον Σέρτζιο Πέρεζ, ο οποίος είχε έξοδο, κόλλησε στην αμμοπαγίδα και εγκατέλειψε. Θα εκκινήσει τελευταίος στον αγώνα της Κυριακής (2/4).

Πολύ άσχημη κατάληξη είχαν οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Αυστραλίας για τον Σέρτζιο Πέρεζ, ο οποίος είχε έξοδο, κόλλησε στην αμμοπαγίδα και εγκατέλειψε. Όπερ σημαίνει ότι θα εκκινήσει τελευταίος στον αγώνα της Κυριακής (2/4). Υπήρξε μάλιστα κόκκινη σημαία και διακοπή για την απομάκρυνση της Red Bull RB19.

Ο Μεξικανός πιλότος μπλόκαρε τα φρένα του προσεγγίζοντας τη στροφή 3. Από την Παρασκευή είχε προβλήματα με τις ρυθμίσεις της RB19, και τώρα είπε στη ραδιοεπικοινωνία με την ομάδα ότι "είχα πάλι αυτό το *** θέμα, πρέπει να το λύσουμε".

Έτσι, ο νικητής του προηγούμενου GP στη Σαουδική Αραβία θα ξεκινήσει από το τέλος τ, αλλά με τέσσερα σημεία χρήσης DRS στο Άλμπερτ Παρκ θα έχει πολλές ευκαιρίες να ανελιχθεί γρήγορα στην κατάταξη. Όμως, το σημερινό δεν τον βοηθά καθόλου για τις ελπίδες του να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο από τον Μαξ Φερστάπεν.

TAGS FORMULA 1 GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΕΡΤΖΙΟ ΠΕΡΕΖ RED BULL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ