FORMULA 1

Έτοιμος για "στέψη" ο Χάμιλτον

Έτοιμος για "στέψη" ο Χάμιλτον
Χάμιλτον

Το τελευταίο γκραν πρι που θα κρίνει το τίτλο του πρωταθλητή πλησιάζει και ο Χάμιλτον εμφανίστηκε έτοιμος για στεψη

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren θέλει να ξεχάσει το "εφιαλτικό" γι αυτόν, αγώνα της Κίνας και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το τελευταίο και κρισιμότερο γκραν πρι της χρονιάς.
Άλλωστε ο αγώνας στην πίστα του Ιντερλάγκος είναι ο πιο σημαντικός στην μέχρι τώρα καρίερα του 22χρονου πιλότου και η αγωνία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μεγάλη, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό απο τις δηλώσεις του.

"Η Κίνα ήταν ένα πολύτιμο μάθημα για μένα στο φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ αο αυτό. Θέλω να αφήσω πίσω την απογοήτευση απο το γκραν πρι της Σανγκάη και να επικεντρωθώ στον αγώνα της Βραζιλίας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λιούις Χάμιλτον αναφερόμενος στο "απογοητευτικό" για τον ίδιο γκραν πρι της Σανγκάη, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Παρά το γεγονός πως βρίσκομαι τέσσερις βαθμούς μπροστά το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοικτό. Θα κάνω ότι μπορώ για να μαζέψω τους πόντους που χρειάζομαι, όμως δεν εξαρτώνται όλα απο μένα".



Για το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην πίστα της Βραζιλίας το "παιδί θαύμα" της McLaren υπογράμμισε:

"Το Ιντερλάγκος είναι μια απο τις πίστες για την οποία μιλάνε όλοι. Γνωρίζω ότι η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, οι φίλαθλοι είναι "τρελοί" με την Φόρμουλα 1 και η πίστα προσφέρεται για έναν συναρπαστικό αγώνα.

Είναι άλλη μια καινούργια πίστα για εμένα και είχα πολλές συζητήσεις με ανθρώπους προκειμένου να κατανοήσω τα "κλειδιά" της πίστας.

Γι' αυτό το λόγο το βλέπω σαν μια ιδιαίτερη πρόκληση και όταν την Τετάρτη θα μπω στην πίστα θα μελετήσω σκληρά με τους μηχανικούς μου για να ξεκινήσω να προσαρμόζομαι.

Είχα κάποιους σπουδαίους αγώνες με την ομάδα την φετινή χρονιά και ελπίζω να τα καταφέρουμε και στην Βραζιλία".












TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ