ΡΑΛΙ

Επιστρέφει ο Κουμπίτσα!

Επιστρέφει ο Κουμπίτσα!

Ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα θα κάνει την επανεμφάνιση του στην ενεργό δράση σε ράλι στην Ιταλία για πρώτη φορά μετά το σοβαρό ατύχημα του.

Από τον Φεβρουάριο του 2011 και το σοβαρό ατύχημα του στο Ράλι "Ronde di Andorra" ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα υποβλήθηκε σε επεμβάσεις και θεραπείες.

Κι αν ορισμένοι λένε πως δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψει ξανά στους αγώνες εξαιτίας του χεριού του, ο Πολωνός είναι έτοιμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Ενδέχεται να πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του σε ράλι πάλι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο "Ronde Gomitolo di Lana Rally" με ένα Subaru Impreza WRC.

Σε διαφορετική περίπτωση το ντεμπούτο του θα μετατεθεί για το επόμενο ιταλικό ράλι "Rally San Martino di Castorzza" την επόμενη εβδομάδα.

Πριν από λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκε πως ο πρώην νικητής του καναδικού Grand Prix συμμετείχε σε δοκιμές με την εργοστασιακή ομάδα της Ford.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην Ιταλία και όχι μόνο για το Grand Prix στην πίστα της Μόντσα και στην περίπτωση του Κουμπίτσα όλοι εύχονται να βγει νικητής.

TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ