NASCAR

Εκτός εαυτού οδηγός στο Nascar, επιτέθηκε με μπουνιές στον αντίπαλό του

Ο Άντριου Γκρέιντι επιτίθεται στον αντίπαλό του, Ντέιβι Κάλιχαν
Ο Άντριου Γκρέιντι επιτίθεται στον αντίπαλό του, Ντέιβι Κάλιχαν PRINT SCEEEN

Εκτός εαυτού βγήκε ο οδηγός στο Nascar, Άντριου Γκρέιντι, κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Martinsville ValleyStar Credit Union 300, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς επιτέθηκε με γροθιές στον αντίπαλό του, Ντέιβι Κάλιχαν, μετά από σύγκρουση.

Μπουνιές και ξύλο περιλάμβανε το πρόγραμμα των αγώνων του Martinsville ValleyStar Credit Union 300, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Συγκεκριμένα, ο Άντριου Γκρέιντι έγινε έξαλλος με τον αντίπαλό του, Ντέιβι Κάλιχαν, μετά από σύγκρουση που είχαν, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να του επιτεθεί με γροθιές.

Ο Γκρέιντι ισχυρίστηκε ότι ο λόγος που έγινε έξαλλος ήταν επειδή ο Κάλιχαν τού έκανε μια απρεπή χειρονομία. "Λοιπόν, ξεκίνησα να κάνω τον Μάικ Τάισον στο κεφάλι του. Στο τέλος της ημέρας, ήμασταν εντάξει.

Το αυτοκίνητο ήταν πολύ γρήγορο, αλλά έχεις αυτούς τους ανόητους που έρχονται εδώ και τρέχουν μαζί μας. Δεν είναι δουλειά τους να οδηγούν ένα μοντέλο λιγότερο αποδοτικό από ένα χλοοκοπτικό. Όταν καταστρέφεις έναν άντρα, μπορείς να πάρεις έναν ενήλικο άντρα".

Από την πλευρά του, ο Κάλιχαν υπερασπίστηκε τον εαυτό του: "Ζητώ συγγνώμη, αλλά παλεύουμε για τη ζωή μας εκεί έξω. Οπότε απλά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω".

TAGS NASCAR ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ