ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρίντιγκερ έδωσε φιλί στην οθόνη του VAR την ώρα των πανηγυρισμών

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, centre, celebrates with his players Vinicius Junior, right, and Antonio Rudiger after winning the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, May 8, 2024. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ρίντιγκερ πανηγυρίζει μαζί με Αντσελότι και Βινίσιους μετά τη νίκη επί της Μπάγερν @ 2024 JOSE BRETON / AP IMAGES

Λίγες στιγμές μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού στο Μπερναμπέου μεταξύ της Ρεάλ και της Μπάγερν και ενώ οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν την πρόκριση στον τελικό, ο Αντόνιο Ρίντιγκερ έδωσε φιλί στην οθόνη του VAR.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση στον τελικό του Champions League με επική ανατροπή επί της Μπάγερν, η οποία έχει παράπονα για τη διαιτησία του Μαρτσίνιακ.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς μετά το ματς και ένας εξ αυτών που μαγνήτισε τα βλέμματα είναι ο Αντόνιο Ρίντιγκερ, ο οποίος δεν αρκέστηκε απλά στο πανηγυρίσει με καρέκλα στον αγωνιστικό χώρο, μιμούμενος έναν προηγούμενο πανηγυρισμό του, αλλά έδωσε φιλί στην οθόνη του VAR, με το εν λόγω VIDEO να γίνεται viral.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ