WRC

Χαρούμενοι με τον Σόρντο στην Citroen

Χαρούμενοι με τον Σόρντο στην Citroen
σορντο ιαπωνια πανηγυρικο

Χαρούμενος ο Ντάνιελ Σόρντο με την δεύτερη θέση στο Ράλι Ιαπωνίας. Πίστη για τον τίτλο απο τον Σεμπάστιαν Λεμπ

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας περιλάμβανε 97,33χλμ και οι χαμηλές θερμοκρασίες (5◦C) διασφάλισαν ότι το Ράλλυ θα έμενε στη μνήμη όλων ως ένα από τα πιο σκληρά Ράλλυ της χρονιάς.
Παρά το γεγονός ότι ο Sordo δεν είχε ευχαριστηθεί την πρώτη του επίσκεψη στο Hokkaido το 2006, αυτή τη φορά θα φύγει από το ιαπωνικό νησί με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Sordo: "Απέκτησα εμπειρία..."


"Δεν ήταν και ο πιο εύκολος αγώνας",
δήλωσε στο τέλος. "Έπρεπε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στα σημερινά Σκέλη τα οποία ήταν πολύ ολισθηρά. Ο συνδυασμός των γρήγορων διαδρομών και η συχνή αλλαγή πρόσφυσης σήμαινε ότι έπρεπε να ήμασταν συνεχώς σε εγρήγορση.

Είμαι χαρούμενος που τερμάτισα δεύτερος ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο απόκτησα επιπλέον εμπειρία σε αυτού του είδους το έδαφος. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Επίσης, σ ’αυτό το ράλλυ κάναμε μια καλή προετοιμασία για το τελευταίο Ράλλυ στην Ουαλία".





Loeb: "Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει..."


Παρά την έξοδο των Sebastien Loeb και Daniel Elena από την Υπερειδική 13 του Σαββάτου η συμμετοχή τους στα τελευταία Σκέλη τους έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούν για το Ράλλυ της Ουαλίας.

"Με την ομάδα τεχνικών της Citroen πήραμε την απόφαση να επωφεληθούμε από τα Σκέλη της τελευταίας μέρας για να στήσουμε το αυτοκίνητο μας και να είμαστε έτοιμοι για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς όπου οι συνθήκες θα είναι παρόμοιες με εδώ.

Ο Daniel και εγώ έχουμε ήδη αφήσει πίσω το λάθος μας. Έχουμε πλήρως συνειδητοποιήσει την πρόκληση που μας περιμένει αν θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ο αγώνας σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει και θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό στους δύο τελευταίους γύρους της χρονιάς".





Frequelin: "Όλα είναι ακόμα πιθανά..."


"Θα ήθελα να συγχαρώ τον Dani Sordo και τον Marc Marti για την εξαιρετική απόδοσή τους παρά τις αντίξοες συνθήκες",
κατέληξε ο Guy Frequelin.

"Ξεπέρασαν με επιτυχία τα προβλήματα της ομίχλης, της βροχής και του πάγου και δεδομένου της έλλειψης εμπειρίας εκ μέρους του Dani η δεύτερη θέση ήταν η καλύτερη επιβράβευση. Εύχομαι να επιτύχουν παρόμοιο αποτέλεσμα και στην Ιρλανδία. Αυτό θα ήταν μεγάλη βοήθεια για τον Sebastien.

Οι εξαιρετικές δυνατότητες του αυτοκινήτου μας σε αυτές τις συνθήκες ήταν ακόμα ένα θετικό γεγονός αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα ήταν ακόμα καλύτερο αν ο Sebastien και ο Daniel μπορούσαν να επωφεληθούν από την έξοδο του Gronholm.

Αλλά αφού είχαν και οι ίδιοι έξοδο η κατάσταση στην κορυφή δεν έχει αλλάξει εκτός από το γεγονός ότι απομένουν μόνο δύο αγώνες και οι Seb και Daniel πρέπει να νικήσουν και τους δύο αν θέλουν να πάρουν τον τίτλο. Όλα είναι ακόμα πιθανά.

Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη πρόκληση αλλά όλοι στη Citroen είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν σε πέρας την δύσκολη αυτή αποστολή".













TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ