FORMULA 1

BMW ή Renault στο μυαλό του Αλόνσο

BMW ή Renault στο μυαλό του Αλόνσο
αλονσο

Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να πραγματοποιεί την χειρότερη από χρονιά του από τότε που βρέθηκε στον μαγικό κόσμο της Formula 1, αλλά το όνομά του συνεχίζει να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα

Πότε με την κόντρα του με τον έτερο οδηγό της McLaren Λούις Χάμιλτον, πότε με την δυσαρέκσειά του του για την αντιμετώπιση που έχει από την Βρετανική ομάδα και τώρα με την επικείμενη μεταγραφή του μετά το τέλος του 2008!
Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με την McLaren αλλά ήδη σκέφτεται την πόρτα της εξόδου με τους μνηστήρες να του ράβουν την αγωνιστική του φόρμα. BMW και Renault είναι οι δύο εταιρίες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Αλόνσο.

H Γερμανική ομάδα αποφεύγει οποιαδήποτε συζήτηση με τον Νικ Χάιντφιλντ για την ανανέωση του συμβολαίου του πέρα από το 2008, ενώ ο Φλάβιο Μπριατόρε, ο άνθρωπος που έφερε τον Αλόνσο στην F1 θέλει να τον φέρει πίσω στην Γαλλική εταιρία.

Ο ίδιος ο οδηγός δεν θέλει να απαντήσει σε καμία ερώτηση σχετικά με το μέλλον του αλλά είναι ξεκάθαρο πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την McLaren και μάλιστα πριν τη λήξη του συμβολαίου αν αυτό είναι δυνατόν.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό έχουν αρχίσει ήδη να ασχολούνται με το θέμα, αλλά λόγω της δεύσμεσης του Ισπανού με την McLaren όλοι είναι προσεκτικοί στα λόγια τους. Το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως η Βρετανική ομάδα αποτελεί από τώρα παρελθόν για τον Αλόνσο.

Το ερώτημα είναι αν θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Renault που τον ανέδειξε και τον αγαπημένο του Φλάβιο Μπριατόρε, ή αν θα μπορέσει η BMW να τον πείσει πως με την Γερμανική ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ