FORMULA 1

Aστυνομική έρευνα σε Σουμάχερ!

Ferrari Former World Champion Michael Schumacher, from Germany, gestures at a test session at the Jerez racetrack in Jerez de la Frontera, southern Spain, Friday, Dec. 7 2007. (AP Photo/Miguel Angel Morenatti)
Σουμάχερ-φεράρι AP

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε το τιμόνι ενός ταξί και οδήγησε μέχρι το αεροδρόμιο, προκειμένου η οικογένεια του να προλάβει την πτήση της.

Ο Τούρκος οδηγός Τουνσέρ Γιλμάζ παραχώρησε πολλές συνεντεύξεις και ανέφερε ότι εξασφάλισε φιλοδώρημα 100 ευρώ από τον Σουμάχερ.
Τώρα θα πρέπει να τα ξαναπεί και στην αστυνομία. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που θα πρέπει να απαντηθούν. Το πρώτο είναι το αν ο Σουμάχερ ξεπέρασε το όριο ταχύτητας και οδήγησε επικίνδυνα (με προσπεράσματα, όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες).

Κι βέβαια και ο Γιλμάζ θα βρει τον μπελά του, μιας και επέτρεψε σε έναν επιβάτη (ακόμη κι αν πρόκειται για τον Σουμάχερ) να οδηγήσει, χωρίς να διαθέτει άδεια οδηγού ταξί.

Αρκετά εκνευρισμένος ο μάνατζερ του "Σούμι", Βίλι Βέμπερ δήλωσε ότι " το να τιμωρηθεί αυτός ο οδηγός είναι γελοίο. Βοήθησε πολύ τον Μίκαελ, ήταν αρκετά ευγενικός και μακάρι όλοι οι οδηγοί ταξί να έδειχναν τόσο μεγάλη κατανόηση".





TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ