FORMULA E

Αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της DS για τη Formula E

DS AUTOMOBILES
DS AUTOMOBILES

Η DS Automobiles, που συνεργάζεται με την αγωνιστική ομάδα της Penske Autosport στη Formula E, παρουσίασε τη νέα DS E-TENSE FE23 για τη δέκατη σεζόν της στο πρωτάθλημα των ηλεκτρικών μονοθεσίων.

Στα κόκπιτ θα βρίσκονται δύο πρώην οδηγοί της Formula 1, ο Ζαν-Ερίκ Βερνέ (πρωταθλητής της Formula E το 2018 και το 2019) και ο Stoffel Vandoorne, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022. Ο Γάλλος και ο Βέλγος στο παρελθόν οδηγούσαν για τις Toro Rosso και McLaren αντίστοιχα στη F1.

Οι δύο οδηγοί της DS Penske θα ξεκινήσουν τις επίσημες δοκιμές του μονοθεσίου στις 24-27 Οκτωβρίου, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν, στη Βαλένθια. Ο πρώτος αγώνας της νέας, 10ης σεζόν του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Πόλη του Μεξικού στις 13 Ιανουαρίου 2024.

Με νέα εμφάνιση, το DS E-TENSE FE23 στοχεύει να γίνει περισσότερο ορατό, αντιστρέφοντας τα χαρακτηριστικά χρυσά και μαύρα χρώματα που το διακρίνουν. Ως αποτέλεσμα, φέτος το DS E-TENSE FE23 είναι «ντυμένο» με χρυσή εμφάνιση που καλύπτει το μπροστινό μέρος, τα πλαϊνά και ολόκληρο το halo.

Χωρίς να έχει αλλάξει το σύστημα κίνησης που διαθέτει από την 9ή σεζόν (καθώς όλες οι μονάδες ισχύος έχουν ομολογκασιόν για δύο χρόνια), η νέα απόχρωση του αυτοκινήτου παραμένει πιστή στο παραδοσιακό χρώμα της γαλλικής μάρκας.

Όπως πάντα, η αποκάλυψη της νέας εμφάνισης είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή, καθώς σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη μιας νέας περιπέτειας, μιας νέας πρόκλησης και μιας νέας σεζόν” δήλωσε ο διευθυντής DS Performance, Εουτζένιο Φρενέτ.

Πλέον, ξεκινάμε τη σεζόν 10 με το νέο DS E-TENSE FE23 που είναι ακόμα πιο όμορφο από το περσινό μονοθέσιο. Το DS E-TENSE FE23 πιο ορατό καθώς και πιο όμορφο, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαστε εδώ για να προβάλλουμε την μάρκα μας, την DS Automobiles, τον συνεργάτη μας Penske Autosport και φυσικά όλους τους χορηγούς μας.

Δουλεύουμε επίσης σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι το DS E-TENSE FE23 αποδίδει τόσο καλά όσο φαίνεται από την εικόνα του. Το σύστημα κίνησης θα είναι το ίδιο με αυτό της 9ης σεζόν, καθώς φέτος δεν υπάρχουν αλλαγές, ωστόσο έχουν γίνει πολλές επιμέρους εργασίες. Παράλληλα, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το λογισμικό διαχείρισης. Τα όνειρά μας στοχεύουν σε μια μεγάλη επιτυχία : αυτός είναι ο βασικός μας στόχος για τη 10ή σεζόν”, κατέληξε ο Φρενέτ.

TAGS FORMULA E DS AUTOMOBILES ABB FIA FORMULA E
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ