Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 πόλο γυναικών: Ο Εθνικός πήρε το θρίλερ και προκρίθηκε στην 4αδα

Α1 πόλο γυναικών: Ο Εθνικός πήρε το θρίλερ και προκρίθηκε στην 4αδα
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός υπέταξε τη Γλυφάδα με 11-10, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην 4αδα της Α1 πόλο γυναικών και έστειλε την αντίπαλό του σε μάχη για την 5η θέση με τον Πανιώνιο.

Το τέρμα της ΈφηςΚατσιμπρή 1:53 από τη λήξη του συγκλονιστικού αγώνα στον Πειραιά, ήταν αυτό που το έκρινε. Ο Εθνικός GoldForce επικράτησε 11-10 του ΑΝΟ Γλυφάδας i repair και με 2-1 νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο Γλυφάδας i repair θα διεκδικήσει την 5η θέση με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο γηπεδούχος προηγήθηκε 8-5 αλλά η φιλοξενούμενη ισοφάρισε 8-8 στα 5:05 και ακολούθησε ντέρμπι.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-1, 3-5

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Όλγα Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 3, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 2, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Σοφία Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Αδάμη, Ο’Ράιλι 2, Ελευθερία Φουντωτού 2, Πιοβάν 1, Κουρέτα 3, Τσιάρα, Κεχαγιόγλου, Σαλταμανίκα.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Μαρκοπούλου, Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των playoffs

Πρώτοι Αγώνες

  • Άλιμος - Πανιώνιος 10-6
  • Εθνικός - Γλυφάδα 19-7

Δεύτεροι Αγώνες

  • Πανιώνιος - Άλιμος 11-14
  • Γλυφάδα - Εθνικός 14-13

Τρίτος Αγώνας

  • Εθνικός - Γλυφάδα 11-10
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ