FORMULA 1

Αλόνσο εναντίον όλων

Αλόνσο εναντίον όλων

Ο Φερνάντο Αλόνσο κατηγόρησε τον Κίμι Ράικονεν, ενώ αναφέρθηκε στη "μάχη" του τίτλου και τι μπορεί να κάνει η Ferrari απέναντι στον Σεμπάστιαν Φέτελ. Υποβάθμισε δε και την επιτυχία του Φελίπε Μάσα!

Δύο και πλέον ώρες μετά την έξοδο του στον πρώτο γύρο του Grand Prix της Σουζούκα ο Φερνάντο Αλόνσο "έβραζε". Με γλώσσα που σπάει κόκαλα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν άφησε κανέναν που να μην πιάσει στο στόμα του: Από τον Κίμι Ράικονεν μέχρι και τον Φελίπε Μάσα.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του πρωταθλήματος είπε " νομίζω ότι μια φορά θα εγκαταλείψω, την επόμενη φορά ίσως έρθει η σειρά του Φέτελ, αυτοί είναι οι αγώνες. Απομένουν πέντε αγώνες για το τέλος, σαν ένα μίνι πρωτάθλημα γιατί ξεκινάμε με τους ίδιους βαθμούς και πρέπει να πάρουμε ένα βαθμό περισσότερο από εκείνον (σ.σ. τον Σεμπάστιαν Φέτελ)".

Ο Αλόνσο άσκησε κριτική στον Ράικονεν, αφού η εμπρός αεροτομή του φάνηκε πως έκοψε το πίσω ελαστικό του Ισπανού, με αποτέλεσμα ο οδηγός της Ferrari να καταλήξει στην αμμοπαγίδα.

" Δεν είχα καθόλου χώρο από τα δεξιά μου. Νομίζω πως είχα τον Κίμι αριστερά και δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κίμι δεν σήκωσε τίποτα γιατί δεν υπήρχε καθόλου χώρος. Δεν γνωρίζω τι σκεφτόταν στην πρώτη στροφή, αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα. Κακή τύχη για εμάς".

Εξέφρασε ξανά τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως το μονοθέσιο της Ferrari δεν έχει upgrades στους τελευταίους έξι αγώνες, ενώ λίγο πολύ χαρακτήρισε "σύμπτωση" τη δεύτερη θέση του Φελίπε Μάσα.

"Καλά, είναι εξαιτίας των συμπτώσεων στον αγώνα που ο Φελίπε είναι δεύτερος. Χθες πήραμε την έκτη και την 11η θέση στην εκκίνηση. Έχουμε το ίδιο μονοθέσιο στους τελευταίους έξι αγώνες, δίχως τίποτα καινούργιο και χάρη στις συνθήκες (σ.σ. πηγαίνουμε καλά). Ο Φελίπε πραγματοποίησε έναν τέλειο αγώνα, όμως υπάρχουν μονοθέσια που είναι γρηγορότερα από εμάς και κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Αυτό βοήθησε τον Φελίπε".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ