ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Η Vespa καίει καρδιές και στην Κίνα

Vespa-Shanghai
Vespa-Shanghai VESPA-SHANGHAI

Η νέα Vespa Primavera 150 και η Vespa Sprint 150 έκαναν το ντεμπούτο τους στην κινεζική αγορά με μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη.

Η παρουσίαση των δύο νέων εκδόσεων, έγινε στο Shangsheng-Xinsuo (ο Κύκλος της Κολούμπια), ένα νέο πολιτιστικό σημείο αναφοράς των Κινέζων πόλη, σε μια συγχώνευση κουλτούρας, design, ιταλικού στυλ και μόδας. Στη βραδιά συμμετείχαν αστέρια του ασιατικού κόσμου και θεσμών, μεταξύ των οποίων η Γενική Πρόξενος της Ιταλίας στη Σαγκάη, Tiziana D’Angelo.

Vespa-Shanghai
Vespa-Shanghai VESPA

Η θριαμβευτική βραδιά στη Σαγκάη επιβεβαιώνει πώς η Vespa, μια αυθεντικά παγκόσμια μάρκα, γίνεται όλο και πιο αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Η κατοχή μιας Vespa ήταν πάντα μια επιλογή στυλ, πέρα από τη μόδα και τις τάσεις, μια έκφραση της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη. Εκτός από τα νέα μοντέλα Vespa, παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ρούχων Vespa DEC.

Vespa-Shanghai
VESPA-SHANGHAI

Εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio, αυτή η νέα συλλογή είναι η έκφραση της επωνυμίας Vespa στον κόσμο του lifestyle, αναδεικνύοντας τις καλύτερες λεπτομέρειες του ιταλικού στυλ. Η Vespa ήταν πάντα μια παγκόσμια μάρκα, συγκεντρώνοντας γενιές ηπείρων και διαφορετικών πολιτισμών και σήμερα, με περισσότερες από 19 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο από το 1946 έως σήμερα, είναι ένας εξαιρετικός πρεσβευτής του ιταλικού στυλ, σχεδίου και τεχνολογίας.

Vespa-Shanghai
Vespa-Shanghai VESPA-SHANGHAI


Οι νέες Vespa Primavera και Sprint αντιπροσωπεύουν τη νεότερη και πιο μητροπολιτική ψυχή της Vespa. Τα νέα μοντέλα Vespa εισάγουν νέα υλικά και επίπονη δεξιοτεχνία στις λεπτομέρειες για να αναβαθμίσουν περαιτέρω την παγκόσμια ποιότητα των φινιρισμάτων. Οι υπερκατασκευές στο τιμόνι και στην πίσω πλάκα του προστατευτικού ποδιού είναι όλες νέες και το κάθισμα έχει βελτιωθεί χάρη στη χρήση νέων καλυμμάτων. Ο νέος πίνακας οργάνων και ο πλήρης φωτισμός LED καταδεικνύουν για άλλη μια φορά την αδιαμφισβήτητη τεχνολογική ηγεσία της Vespa.

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ VESPA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ