CUPRA

Υβριδικό γιοτ 400+ ίππων με “άρωμα” CUPRA

Υβριδικό γιοτ 400+ ίππων με “άρωμα” CUPRA
Υβριδικό γιοτ σε συνεργασία της CUPRA με την De Antonio Yachts VERDE MARCIANO 2020

Το D28 Formentor e-HYBRID είναι προϊόν συνεργασίας της De Antonio Yachts με την CUPRA και χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία για να πλοηγείται σε θαλάσσιες περιοχές, χωρίς εκπομπές ρύπων.

Με το νέο D28 Formentor e-HYBRID, το πρώτο εξηλεκτρισμένο γιοτ, η CUPRA διευρύνει τη συνεργασία της με την De Antonio Yachts. Η αρχή είχε γίνει το 2020 και αφορούσε ένα εκθεσιακό σκάφος με χαρακτηριστικές ευθείες γραμμές, αντισυμβατικούς χρωματισμούς και ισχύ 400 ίππων, ικανό να φτάσει στην τελική ταχύτητα των 40 κόμβων.

Η συνέχεια γίνεται με την υβριδική έκδοση του D28 Formentor η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2023. Εκτός από τον κινητήρα των 400 HP, δύο ηλεκτροκινητήρες 15 kW είναι ενσωματωμένοι στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, για να δημιουργήσουν ένα υβριδικό σύστημα προώθησης.

Υβριδικό γιοτ 400+ ίππων με “άρωμα” CUPRA
Υβριδικό γιοτ σε συνεργασία της CUPRA με την De Antonio Yachts VERDE MARCIANO 2020

Κατά την κίνηση σε 100% ηλεκτρική λειτουργία, το D28 Formentor μπορεί να πλοηγείται με μηδενικές εκπομπές ρύπων σε λιμάνια και λίμνες, που σημαίνει μηδενική ρύπανση του νερού και πολύ χαμηλό θόρυβο.

Το D28 Formentor Yacht επωφελείται επίσης από μία νέα χρωματική επιλογή, το Graphene Grey, γνωστή από την παλέτα της CUPRA, και συνδυάζεται με συνθετικό ξύλο teak και γκρι ταπετσαρία.

Μπορεί το ένα να δαμάζει κύματα στη θάλασσα και το άλλο να καταπίνει στροφές στην άσφαλτο, τα δύο Formentor της De Antonio Yachts με της CUPRA έχουν ωστόσο αρκετά κοινά στοιχεία, πέρα από το όνομα, όπως η ξεχωριστή σχεδίαση και οι υψηλές επιδόσεις.

TAGS CUPRA CUPRA FORMENTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ