ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Το μικρότερο SUV της Volvo, το νέο EX30 κατακτά το φημισμένο Red Dot «Best of the Best» Βραβείο Σχεδιασμού

Volvo_EX30
Volvo_EX30 VOLVO

Το μικρό SUV Volvo EX30 τιμήθηκε με το υψηλού κύρους βραβείο που αποτελεί μία αναγνώριση της σχεδιαστικής αριστείας με κριτήριο την ποιότητα 4 βασικών αρχών του καλού design.

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή των 39 ειδικών από όλο τον κόσμο επέλεξε το EX30 ως νικητή σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πεδίο, με συνολική βαθμολογία 93/100.

Volvo EX30 interior
Volvo EX30 interior VOLVO


Το EX30 έχει μακρύ μεταξόνιο, μεγάλους τροχούς και ισομήκεις προβόλους που προσδίδουν ισορροπία και κομψότητα στην εξωτερική εμφάνιση. Η χρήση φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών στο αυτοκίνητο συνιστά ακόμη ένα βήμα προς τους στόχους της Volvo για τη συνολική βιωσιμότητα των διαδικασιών παραγωγής αλλά και των προϊόντων της.

Επιπλέον, αξιοποιήθηκε ο χώρος καθότι μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και δημιουργήθηκε ένα κεντρικό αισθητικό θέμα για όλα τα σημεία του αυτοκινήτου: από τους χώρους αποθήκευσης ως τα χειριστήρια και τις οθόνες. Με τον τρόπο αυτό, επιτεύχθηκε η ολοκλήρωση ενός ευέλικτου χώρου με premium υλικά και αίσθηση και κορυφαίες αναλογίες.

Volvo_EX30
Volvo_EX30 VOLVO


Το EX30 να θυμίσουμε, αποκαλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ήδη έχει κατακτήσει περισσότερα από 20 σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του διακεκριμένου βραβείου Car Design 2024, που θεσμοθετήθηκε το 1984 από το περιοδικό auto&design. Κατέκτησε, επίσης, το The Sun Car of the Year, το Small SUV/Crossover of the Year από τη Sunday Times, και το Eco Warrior of the Year από το περιοδικό Top Gear.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ VOLVO EX30 VOLVO B-SUV ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SUV SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ