ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Φιορεντίνα: Έδωσε ακόμη 2.000 εισιτήρια ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό, πλησιάζει στο Sold Out

Φιορεντίνα: Έδωσε ακόμη 2.000 εισιτήρια ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό, πλησιάζει στο Sold Out
PRINT SCREEN

Η Φιορεντίνα διέθεσε ακόμη 2.000 εισιτήρια στη διάρκεια της Παρασκευής (17/5) και μέχρι τη Δευτέρα δεν αποκλείεται να ανακοινώσει Sold Out στα "μαγικά χαρτάκια" που έχει πάρει για τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή (17/5) άνοιξε η επιπλέον διάθεση των εισιτηρίων που έχει πάρει η Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης 2.000 "μαγικά χαρτάκια" έκαναν φτερά και ανέβασαν τον συνολικό αριθμό των εισιτηρίων που έχουν διαθέσει οι "βιόλα" στα 7.000. Πάντα με βάση τα όσα αναφέρουν και γράφουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι στα ρεπορτάζ τους.

Όπότε όπως όλα δείχνουν και με βάση αυτή την πληροφόρηση η Φιορεντίνα, σε αντίθεση με την αρχική πληροφόρηση, δεν θα επιστρέψει εισιτήρια στην UEFA και δεν θα υπάρχουν άλλα που θα μπορούσαν να βρουν μέσα UEFA οι φίλοι των ερυθρόλευκων.

Όλα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (21/5) το αργότερο την Τετάρτη (22/5) καθώς η Φιορεντίνα θα πρέπει να ενημερώσει και επίσημα την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τα εισιτήρια που έχει διαθέσει και πόσα θα επιστρέψει σε περίπτωση που δεν έχει κάνει Sold Out.

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ