ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Kia XCeed πήρε το "Χρυσό Τιμόνι 2019"

Το Kia XCeed πήρε το "Χρυσό Τιμόνι 2019"

Το νέο crossover κατακτά το βραβείο για το "Καλύτερο αυτοκίνητο κάτω από 35.000ευρώ".

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση απέσπασε το νέο Kia Xceed, το οποίο πήρε το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι» (Golden Steering Wheel) το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο αυτοκινήτου. Επίσης, το Kia XCeed έλαβε και τη διάκριση για το "Καλύτερο αυτοκίνητο κάτω από 35.000 ευρώ" στα ετήσια βραβεία που παρουσίασαν το περιοδικό Auto Bild και η εφημερίδα Bild am Sonntag.

Το πιο πρόσφατο μέλος της γκάμας του Kia Ceed κατάφερε να διακριθεί απέναντι σε έναν πολύ δυνατό ανταγωνισμό και να κερδίσει το βραβείο του "Καλύτερου αυτοκινήτου κάτω από 35.000 ευρώ". Συνολικά, αξιολογήθηκαν 58 νέα αυτοκίνητα, από την ομάδα δημοσιογράφων/δοκιμαστών οι οποίοι αξιολόγησαν τις βασικές τιμές και τον εξοπλισμό, τις εγγυήσεις, το εσωτερικό καθώς και την αίσθηση οδήγησης.

Η τρίτη γενιά της οικογένειας Ceed(Ceed Sportswagon, ProCeed και XCeed), συνεχίζει να προκαλείμ κερδίζοντας περίπου 20 συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από κορυφαία media, ακόμη και εναντίον αντιπάλων της premium κατηγορίας . Το Ceed απέσπασε χάλκινο μετάλλιο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό "Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019" και βρέθηκε πολύ κοντά στο Jaguar I-Pace και το Alpine A110 της Renault.

Να επισημάνουμε ότι οι πωλήσεις της τρίτης γενιάς του Kia Ceed διπλασιάστηκαν φέτος στην Ευρώπη (Ιανουάριος-Οκτώβριος 2019: 92.050, προηγούμενο έτος: 49.868 μονάδες), καθώς και στη Γερμανία (Ιανουάριος - Οκτώβριος 2019: 18.003 μονάδες, προηγούμενο έτος: 8.991 μονάδες).

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ