ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το δικό σου buzzer beater στην ασφάλεια αυτοκινήτου: Βρες προσφορές από 42€ μέσα από το asfaleies24.gr!

Το δικό σου buzzer beater στην ασφάλεια αυτοκινήτου: Βρες προσφορές από 42€ μέσα από το asfaleies24.gr!

Αν είσαι φαν των μεγάλων στιγμών, των buzzer beater καλαθιών και των γκολ στο 90’, τότε ήρθε η δική σου μεγάλη στιγμή να σκοράρεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, να βρεις προσφορές και να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα από ένα αναγκαίο και υποχρεωτικό έξοδο!

Αλήθεια, δεν θα ένιωθες την ίδια χαρά με ένα buzzer beater της αγαπημένης σου ομάδας, αν έβλεπες ότι μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 40% σε μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου με μόλις 1 κλικ;

Η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων στην ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι εδώ: Το Asfaleies24.gr μόλις μπήκε στη 2η φάση λειτουργίας του και προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από σύγκριση τιμών και καλύψεων σε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες, από μόλις 42€ το εξάμηνο!

Το δικό σου buzzer beater στην ασφάλεια αυτοκινήτου: Βρες προσφορές από 42€ μέσα από το asfaleies24.gr!

Εσύ θα μείνεις εκτός, βλέποντας όλους τους άλλους να σκοράρουν buzzer beater καλάθια και να εξοικονομούν χρήματα από το κόστος ασφάλισής τους;

Τι είναι και τι αλλάζει με το asfaleies24.gr

Το asfaleies24.gr είναι αδειοδοτημένος ασφαλιστικός πράκτορας και διαθέτει πιστοποιημένους συμβούλους, έτοιμους να σας βοηθήσουν σε κάθε σας ασφαλιστική ανάγκη.

Μέσα από την ιστοσελίδα asfaleies24.gr μπορείτε να κάνετε άμεσα, σε μόλις 1 λεπτό, σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου και να βρείτε τις πλέον συμφέρουσες προσφορές από περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες.

Κάνοντας μόνοι σας τη διαδικασία, είστε σίγουροι ότι έχετε μια συγκεντρωτική εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς και ότι η επιλογή που θα κάνετε, είναι η καλύτερη δυνατή από τις προτάσεις που είδατε.

Φυσικά, για οποιαδήποτε ερώτηση ή συμβουλή χρειάζεστε, οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι του asfaleies24.gr είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, στο 210.3000.352.

Πως μπορείτε να κλείσετε τη δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου online

Η διαδικασία για να κλείσετε τη δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου online, είναι πολύ εύκολη και πάνω απ’όλα γρήγορη και αμερόληπτη.

Αρχικά επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του asfaleies24.gr εδώ, και επιλέγετε την ασφάλεια που σας ενδιαφέρει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών που προσφέρει η εταιρεία, όπως:

  • Ασφάλεια αυτοκινήτου από 42€ το εξάμηνο

  • Ασφάλεια μηχανής από 23€ το εξάμηνο

  • Ασφάλεια κατοικίας από μόλις 0,82€ / τ.μ.!

  • Ασφάλεια σκάφους από 24€ το έτος

  • Ασφάλεια αγροτικού και επαγγελματικού οχήματος

Καθώς και άλλου τύπου ασφάλειες, τόσο με online τιμολόγηση και σύγκριση τιμών όσο και offline.

Αφού επιλέξετε τον τύπο ασφάλισης που σας ενδιαφέρει, η ειδική φόρμα αναγκών θα σας ζητήσει κάποια δεδομένα, όπως τα προσωπικά σας στοιχεία, τα στοιχεία του προς ασφάλιση οχήματος, κ.α.

Μετά την εισαγωγή των στοιχείων σας, μέσα σε περίπου ένα λεπτό θα δείτε τιμές από περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες (ανάλογα τον τύπο ασφάλειας που αναζητάτε) ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε όχι μόνο σύγκριση τιμών αλλά και να δείτε τι καλύψεις και παροχές προσφέρει η κάθε ασφαλιστική πρόταση!

Στο επόμενο βήμα επιλέγετε την ασφάλεια που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα εκδοθεί το ασφαλιστήριο, πληρώνετε online και παραλαμβάνετε το νόμιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σας!

Τόσο γρήγορα – τόσο εύκολα και τόσο απολαυστικά, σαν το buzzer beater της αγαπημένης σου ομάδας!

Σε τι άλλο μπορεί να σου φανεί χρήσιμο το asfaleies24.gr

Το asfaleies24.gr, μέλος του TEC GROUP, πέρα από ασφάλεια αυτοκινήτου όπως αναφέραμε και πιο πάνω προσφέρει κι άλλες ασφαλιστικές υπηρεσίες, είτε online με σύγκριση τιμών και καλύψεων είτε offline σε ειδικές κατηγορίες όπως αστικές ευθύνες παντός κινδύνου, ασφάλιση μεγάλων κινδύνων, κ.α.

Ειδικότερα για την προστασία της περιουσίας σας, θα βρείτε ειδικές προσφορές στην ασφάλεια σπιτιού με κόστος από μόλις 0,82€ / τ.μ.!

Και εδώ, όπως στην ασφάλεια αυτοκινήτου, έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές και προσφορές από αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες πριν επιλέξετε αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες για την προστασία της περιουσίας σας από διάφορους κινδύνους, όπως φυσικά φαινόμενα, σεισμός, φωτιά, κ.α.

Εσύ έβαλες το δικό σου buzzer beater στην ασφάλεια αυτοκινήτου;

Είπαμε, η χαρά του νικητήριου buzzer beater ή του γκολ στο 90’ της αγαπημένης σου ομάδας, είναι απερίγραπτη!

Το ίδιο απερίγραπτη όμως είναι και η χαρά που έχεις όταν διαπιστώνεις ότι μπορείς να μειώσεις τα έξοδα ασφάλισης του αυτοκινήτου σου μέσα σε ένα μόλις λεπτό από την άνεση του καναπέ σου, απλά διαθέτοντας μια συσκευή με πρόσβαση στο ίντερνετ – laptop, tablet ή κινητό!

Επισκέψου σήμερα το Asfaleies24 και ανακάλυψε τον νέο και οικονομικό τρόπο ασφάλισης!

Το δικό σου buzzer beater στην ασφάλεια αυτοκινήτου: Βρες προσφορές από 42€ μέσα από το asfaleies24.gr!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ