ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Toyota bZ4X κλέβει τις εντυπώσεις συνοδεύοντας την Ολυμπιακή Φλόγα

TOYOTA bZ4X
TOYOTA bZ4X V+O

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV μοντέλο της Toyota, ανταποκρίνεται θαυμάσια στην πιο απαιτητική διαδρομή για την Ελληνική Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία προς το “Παρίσι 2024”.

Η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων “Παρίσι 2024”, ξεκίνησε το ταξίδι της με στόχο να καλύψει 5.202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια, με τη συμβολή 600 Λαμπαδηδρόμων, μέχρι να φτάσει στο τελευταίο Ελληνικό σταθμό αυτής της διαδρομής, το Καλλιμάρμαρο-Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου την Παρασκευή, 26 Απριλίου πραγματοποιείται η Τελετή Παράδοσης της Φλόγας.

TOYOTA bZ4X
TOYOTA bZ4X V+O


Η Toyota Ελλάς, στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) εξασφάλισε και παράδωσε έναν εξηλεκτρισμένο στόλο 13 οχημάτων, με σκοπό την ασφαλή μεταφορά των Αθλητών και των Μελών της Επιτροπής, καθ’ όλη τη διαδρομή της Λαμπαδηδρομίας. Σ’ αυτή την «ιερή» διαδρομή, η Toyota βλέπει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV μοντέλο της, να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το bZ4X διανύοντας την απαιτητική διαδρομή 5.200 χιλιομέτρων από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι το Καλλιμάρμαρο, προσφέρει μοναδική εμπειρία οδήγησης, ασφάλειας και αξιοπιστίας που συνδυάζεται με την αμιγώς ηλεκτροκίνητη τεχνολογία. Στην καρδιά της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας “Παρίσι 2024”, το Toyota bZ4X δίκαια κερδίζει τις εντυπώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

TOYOTA bZ4X
TOYOTA bZ4X V+O


Το bZ4X είναι το κορυφαίο αμιγώς ηλεκτρικό SUV βασισμένο στην 25ετή τεχνογνωσία και εμπειρία της Toyota στην ηλεκτροκίνηση: διαθέτει κορυφαία 4κινηση, εφάμιλλων δυνατοτήτων με το Land Cruiser, έχει τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας Toyota T-Mate από τη βασική έκδοση, ενώ ενσωματώνει όλη τη γνώση και εμπειρία της Toyota στις μπαταρίες οι οποίες καλύπτονται από εγγύηση έως 11 έτη ή 1.000.000 χιλιόμετρα.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ TOYOTA HELLAS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TOYOTA BZ4X
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ