ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Θέλεις αυτοκίνητο με 5 ευρώ τη μέρα; Η XEV έχει τη λύση

XEV Yoyo
XEV Yoyo XEV

Το έξυπνο μικρό ηλεκτρικό XEV Yoyo είναι ο πρωταγωνιστής της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και τώρα είναι διαθέσιμο με ένα εξαιρετικά βολικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, πλούσιο εξοπλισμό και ασυναγώνιστα χαμηλό κόστος χρήσης, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη και γύρω από αυτή. Η εισαγωγική εταιρεία XEV HELLAS κάνει τώρα την απόκτησή του ευκολότερη, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους οδηγούς να απολαύσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της απόλυτης ευελιξίας που προσφέρει το Yoyo.

XEV Yoyo
XEV Yoyo XEV


Για να το πετύχει, συνδυάζει μια σημαντική έκπτωση στην τιμή της δημοφιλούς και ολοκληρωμένης έκδοσης Easy, με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει χαμηλή δόση, για εύκολη αποπληρωμή. Πιο συγκεκριμένα, ειδικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια, το δημοφιλές XEV Yoyo Easy διατίθεται με έκπτωση 2.300 ευρώ. Με προκαταβολή το 40% της αξίας του, η δόση που προκύπτει περιορίζεται σε 149,90 ευρώ/μήνα.

Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε μόλις 5 ευρώ ανά ημέρα και καθιστά το κόστος κτήσης του Yoyo αντίστοιχο με ενός καφέ. Φυσικά, εκτός των παραπάνω, ο αγοραστής επωφελείται από την επιδότηση 3.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» και από ακόμη 1.000 ευρώ εάν είναι έως 29 ετών. Το XEV Yoyo έχει μπαταρία LFP 10,4 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 150 χιλιόμετρα.

XEV Yoyo
XEV Yoyo XEV


Μπορεί να αναπτύξει με ασφάλεια ταχύτητα πάνω από 80 χλμ./ώρα, για να κινείται άνετα σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας και να μη θέτει κανέναν περιορισμό στις καθημερινές μετακινήσεις του οδηγού του. Έχει τέσσερα δισκόφρενα και ABS, αλλά και σύστημα Hill-start Assist Control για εύκολη εκκίνηση σε δρόμους με έντονη κλίση. Με μήκος 2,53 m και ακτίνα στροφής 4,5 m, το Yoyo ελίσσεται εύκολα και παρκάρει παντού.

Και όλα αυτά, προσφέροντας αρκετό χώρο για 2 επιβάτες και 180 λίτρα για αποσκευές. Στην έκδοση Easy διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει A/C, ηλ. υποβοηθούμενο τιμόνι, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, κεντρική οθόνη 7”, σύνδεση Bluetooth, 3 θύρες USB κ.ά. Τέλος, το YOYO Easy είναι ετοιμοπαράδοτο. Δείτε το στο δίκτυο καταστημάτων XEV, οδηγήστε το και αποκτήστε το με 5 ευρώ την ημέρα.

XEV Yoyo S24Auto DOK
XEV Yoyo S24Auto DOK K.BOIDANIS


* Αναλυτικά το χρηματοδοτικό πρόγραμμα: Τιμή καταλόγου XEV Yoyo Easy, 17.300 €. Τιμή με έκπτωση, 15.000 €. Προκαταβολή 40%, 6.100 €. Αποπληρωμή σε 84 δόσεις των 149,90 €, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 8,9%. Στο κόστος περιλαμβάνεται ασφάλιση δανείου, που εξασφαλίζει τον αγοραστή σε περίπτωση απροόπτου.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ XEV YOYO ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ