ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πάρε τώρα το πλέον στυλάτο μοντέλο της αγοράς, το Fiat 500 Hybrid, άτοκα και σε τιμή- έκπληξη

Fiat 500 a Piazza di Trevi
Fiat 500 a Piazza di Trevi FIAT

Η Fiat που μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές προσφορές που αφορούν στα μοντέλα της, προχωρά για τη συγκεκριμένη περίοδο σε μια πολύ καλή κίνηση προκειμένου να υποστηρίξει τις πωλήσεις του Fiat 500 Hybrid.

Προκειμένου να κάνει όσο πιο εύκολη γίνεται την απόκτηση του “Έρωτα της πόλης” που ονομάζεται 500 Hybrid, η Fiat δημιούργησε ένα μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με μηδενικό επιτόκιο και συνολικά δελεαστικούς όρους. H εμβληματική σχεδίαση συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και 5ετή οδική βοήθεια, ενώ υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με τιμή που ξεκινάει από τις 15.700 ευρώ.

Η ελάχιστη προκαταβολή έχει οριστεί στο 30% μόλις, ενώ η διάρκεια της αποπληρωμής μπορεί να φτάσει έως και τους 48 μήνες. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να απολαμβάνει το μοναδικό στιλ και τον σπιρτόζικο όσο και οικονομικό υβριδικό κινητήρα του 500 Hybrid, ενώ στη δόση συμπεριλαμβάνεται και το πρόγραμμα “Προστασία Πληρωμών”.

Έτσι το στυλάτο Fiat 500, γίνεται ένα ιδιαίτερα προσιτό μοντέλο για νέους οδηγούς αλλά και για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν στις μετακινήσεις τους, με ένα από τα τελευταία “ρομαντικά” μοντέλα που κρατούν “ζωντανή” την επαφή τους με το παρελθόν. Η Fiat άλλωστε φημίζεται για την ικανότητά της αυτή, να προσφέρει πάντα το κάτι παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το συναίσθημα.

Τα 15.700 ευρώ της τιμής για τις περιπτώσεις των ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, καθιστούν το Fiat 500 μια πραγματικά ακαταμάχητη περίπτωση αγοράς. Προφανώς και μιλάμε για την καλύτερη από οικονομοτεχνικής άποψης στιγμή για να αποκτήσει κανείς το αυτοκίνητο- “έρωτα της πόλης”.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FIAT 500 FIAT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ