ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα εποχή για την Europcar στην Ελλάδα μέσω της Kinsen Hellas

Νέα εποχή για την Europcar στην Ελλάδα μέσω της Kinsen Hellas
Kinsen - Europcar KINSEN HELLAS

H νέα Europcar (Rent A Car) έχει παρουσία σε περισσότερες από 29 πόλεις και αεροδρόμια της χώρας σε ένα επιχειρηματικό σχήμα εταιρικών σταθμών και σταθμών franchise.

Η Kinsen Hellas δραστηριοποιείται στον κλάδο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα ως στρατηγικός συνεργάτης του Europcar Mobility Group. Διαθέτει νέα καταστήματα με ανανεωμένο, μινιμαλιστικό design, στα πρότυπα της Europcar International και ολοκαίνουργια οχήματα όλων των τύπων και των κατηγοριών.

Η νέα Europcar (Rent A Car) της Kinsen Hellas έχει ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 29 πόλεις και αεροδρόμια της χώρας, σε ένα επιχειρηματικό σχήμα εταιρικών σταθμών και σταθμών franchise. Έχοντας θέσει ήδη σε εφαρμογή ένα δυναμικό επιχειρηματικό πλάνο δράσης, η Kinsen Hellas, τα επόμενα δύο χρόνια, θα αναπτύξει 38 σταθμούς εξυπηρέτησης Europcar καθώς και 18 σταθμούς εξυπηρέτησης Goldcar δημιουργώντας έτσι τουλάχιστον 240 νέες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Το αναπτυξιακό σχέδιο προβλέπει στόλο άνω των 10.000 οχημάτων τόσο για βραχυχρόνια όσο και μακροχρόνια μίσθωση τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω ανεπτυγμένων ηλεκτρονικών διαδικασιών. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Kinsen Hellas απευθύνονται σε ιδιώτες, και επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες. Πέραν της κάλυψης των αναγκών των επισκεπτών στη χώρα μας από το εξωτερικό, θα παρέχονται υπηρεσίες όπως το Flex Rental και το Business Travel, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Kinsen Hellas έχει αναπτύξει τρεις αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες (Business Units):

  1. Ενοικίαση Αυτοκινήτου - Rent A Car (RAC) από 1 ημέρα έως 12 μήνες
  2. Μακροχρόνια Μίσθωση Επιβατηγών και Ελαφρών φορτηγών έως 3.5 τόνους από 12 μήνες έως και 5 έτη.
  3. Μακροχρόνια μίσθωση Φορτηγών, Λεωφορείων, Μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού από 2 έως 5 έτη.

Ταυτόχρονα, η Kinsen Hellas έχοντας εξαγοράσει την GoldCar Hellas που εστιάζει στην κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων χαμηλού κόστους και είναι μέλος του Europcar Mobility Group, έχει αναλάβει όλες τις λειτουργικές της δραστηριότητες ως Master Franchisee.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.kinsen.gr. Καθώς δημιουργούνται καθημερινά ανάγκες στελέχωσης στην Kinsen Hellas, όσοι ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες καριέρας και θα ήθελαν να ενημερώνονται για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, μπορούν να επισκεφθούν το παρακάτω website και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό τους: https://apply.smartcv.co/kinsen-hellas/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ