FERRARI

Η παλιά μυθική Ferrari που "έκλεψε την καρδιά" του Νίκο Ρόσμπεργκ

Η παλιά μυθική Ferrari που "έκλεψε την καρδιά" του Νίκο Ρόσμπεργκ

Το όνειρο του Νίκο Ρόσμπεργκ να οδηγήσει μια Ferrari F40 στους δρόμους του Μονακό έγινε πραγματικότητα και ο πρωταθλητής της Formula 1 το 2016 θέλησε να το μοιραστεί με όλους τους ακόλουθους του.

Επί σειρά ετών ο Νίκο Ρόσμπεργκ παρατηρούσε μια Ferrari F40 να βγαίνει από ένα γειτονικό του γκαράζ στο σπίτι του στο Μονακό. Κι έτσι, μια μέρα αποφάσισε να αφήσει στο τζάμι του αυτοκινήτου ένα σημείωμα.

Το σημείωμα είχε ένα απλό και περιεκτικό αίτημα, το οποίο ο οποιοσδήποτε θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί: "Αγαπητέ γείτονα, είμαι ο Νίκο Ρόσμπεργκ, πρωταθλητής της Formula 1 το 2016. Είναι στη λίστα των επιθυμιών μου να οδηγήσω μια F40. Θα μου επέτρεπες να οδηγήσω τη δική σου;".

Ο γείτονας, φυσικά, δεν αρνήθηκε. Αν ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλές, είναι στα χέρια ενός πρωταθλητή της Formula 1. Κι εξάλλου, υπάρχει και το θέμα ότι ένα συλλεκτικό supercar αποκτά ακόμα περισσότερη αξία, αν το έχει οδηγήσει ένας πιλότος της ελίτ της ιστορίας της F1.

Η παλιά μυθική Ferrari που "έκλεψε την καρδιά" του Νίκο Ρόσμπεργκ


Έτσι λοιπόν, ο γείτονας παραχώρησε στον Ρόσμπεργκ για μια μέρα τη Ferrari F40, ένα από τα μυθικά δημιουργήματα του Maranello. Και ο Γερμανός, πρωταθλητής του 2016 με τη Mercedes, την πήρε για μια βόλτα στα βουνά της Νότιας Γαλλίας, με όλη τη γαλάζια Μεσόγειο στα πόδια του.

Η F1, ό,τι πιο κοντινό στη F1 της δεκαετίας του 1980 μπορούσε να κυκλοφορήσει στο δρόμο, κατάφερε να αφήσει εντυπωσιασμένο ακόμα και έναν οδηγό τέτοιου διαμετρήματος.

Ήταν η πιο ταιριαστή περίσταση για να γιορτάσει, ο Ρόσμπεργκ, το επίτευγμα του ενός εκατομμυρίων ακολούθων του vlog του, στο οποίο ανεβάζει δικά του videos για διάφορα θέματα της αυτοκίνησης. Ένα από αυτά, φυσικά σε περίοπτη θέση, είναι και το video με τις εντυπώσεις του από τη Ferrari F40 του μεγαλόψυχού του γείτονα.

TAGS FERRARI ΕΙΔΗΣΕΙΣ CLASSIC CAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ