ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η παιδική McLaren Senna των 416 ευρώ

Η παιδική McLaren Senna των 416 ευρώ

Το πρώτο McLaren Senna "Ride-On" και το τρίτο αυτοκίνητο στη γκάμα παιδικών μοντέλων της McLaren, ακολουθώντας τα McLaren P1TM και 720S.

Βλέποντας στο άλμπουμ μια φωτογραφία μου δύο ετών, μέσα σε ένα μεταλλικό αυτοκινητάκι που είχε φέρει ο πατέρας μου από τη Γερμανία, ακριβώς πριν από 52 χρόνια, σκέφτομαι πόσο τυχερός ήμουν καθώς ελάχιστοι, εκείνη την εποχή, είχαν αυτή τη δυνατότητα.

Στη σημερινή εποχή, χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα, έχουν, πλέον, αυτή τη δυνατότητα, με δεκάδες επιλογές μοντέλων, είτε με πεντάλ, είτε ηλεκτρικά, από πολυεστέρα ή μεταλλικά.

Οι επιλογές είναι πραγματικά εντυπωσιακές, με σχεδόν πιστά αντίγραφα ακόμα και των πιο σπορ αυτοκινήτων.

Η παιδική McLaren Senna των 416 ευρώ

Μάλιστα, η McLaren Automotive, παρουσίασε ένα νέο, ηλεκτροκίνητο μοντέλο που απευθύνεται σε junior οδηγούς αγώνων, ηλικίας 3-6 ετών, ασχέτως αν ο Lardo Norris, ο οδηγός της εταιρείας στη Formula 1, κατάφερε να στριμωχτεί στο κόκπιτ.

Μετά τα McLaren P1TM και 720S, η εταιρεία αποκαλύπτει τώρα το McLaren Senna "Ride-On", που φέρει το όνομα του τριπλού παγκόσμιου πρωταθλητή της McLaren Formula 1, Ayrton Senna.

Η παιδική McLaren Senna των 416 ευρώ

Το McLaren Senna Ride-On διατίθεται σε πέντε αυθεντικά και εντυπωσιακά χρώματα βαφής McLaren: μαύρο, λευκό, Mira πορτοκαλί, Vega blue και Memphis red. Ένα έκτο, ειδικής έκδοσης χρώμα, κίτρινο με πράσινες πινελιές αντανακλά τα χρώματα του κράνους αγώνων του αδικοχαμένου Ayrton.

Το McLaren Senna "Ride-On" διαθέτει όλες τις λειτουργίες του δημοφιλούς 720S "Ride-On" του περασμένου έτους, συμπεριλαμβανομένων των θυρών που ανοίγουν προς τα πάνω. Μόλις μπει μέσα, ο νεαρός ιδιοκτήτης μπορεί να ξεκινήσει την οδήγησή του χρησιμοποιώντας ένα αυθεντικό κουμπί εκκίνησης που ενεργοποιεί τους ήχους του κινητήρα του McLaren Senna. Τα μικρά ταξίδια, μπορούν επίσης να συνοδεύονται από μουσική, που παίζεται μέσω ενός συστήματος ψυχαγωγίας που μπορεί να έχει πρόσβαση σε αρχεία από μια συσκευή USB ή μια κάρτα SD.

Η παιδική McLaren Senna των 416 ευρώ

Για ακριβή χειρισμό, το μοντέλο διαθέτει επίσης φρένο με λειτουργία φώτων φρένων. Με τιμή 375 λίρες Αγγλίας ή 416 ευρώ, το McLaren Senna "Ride-On" είναι διαθέσιμο για παραγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ