NISSAN

Η Nissan δίνει μια ιδέα για το μέλλον των SUV και του Qashqai

Nissan_Hyper-Urban
Nissan_Hyper-Urban NISSAN

Η Nissan τον τελευταίο καιρό δίνει ορισμένες ιδέες που θα μετουσιωθούν σε αυτοκίνητα στο άμεσο μέλλον και βάσει αυτών, κάνει τους φίλους της ανά τον κόσμο να ανυπομονούν για το πως θα διαμορφωθούν τα SUV αλλά και τα υπάρχοντα best sellers.

Για την έκθεση Japan Mobility Show, η Nissan έχει ετοιμάσει μια σειρά από προτάσεις και πρωτότυπα, που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους της αυτοκίνησης και των SUV προτάσεων. Το τελευταίο δημιούργημα που αποκαλύφθηκε ψηφιακά, είναι το Hyper Urban, το οποίο είναι το πρώτο από μια σειρά μοντέλων που προτίθεται η Ιαπωνική μάρκα να παρουσιάσει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Nissan_Hyper-Urban
Nissan_Hyper-Urban NISSAN


Η γκάμα αυτή θα αποκαλυφθεί σε ψηφιακή μορφή, με ένα μοντέλο ανά δύο ημέρες, πριν από την press day της έκθεσης που έχει οριστεί για τις 25 Οκτωβρίου. Στο όνομα κάθε μοντέλου περιλαμβάνεται η λέξη hyper για να εκφράσει τον αυξημένο ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει αυτά τα οχήματα.

Κάθε concept αντιπροσωπεύεται από έναν συμβολικό χαρακτήρα και έχει custom χαρακτηριστικά που προσθέτουν αξία σε μοναδικούς τρόπους ζωής και διαφορετικές φιλοδοξίες. Τα concepts βοηθούν τους πελάτες να έχουν θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ ή τη διασκέδαση.

Nissan_Hyper-Urban
Nissan_Hyper-Urban NISSAN


Το όραμα της Nissan για το Japan Mobility Show ενσαρκώνει την ακλόνητη αφοσίωση της εταιρείας στον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων και στην επανάσταση στο τοπίο των ηλεκτρικών οχημάτων με πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνολογίες. Το στυλ του Nissan Hyper Urban συμπληρώνει τέλεια τα εκλεπτυσμένα γούστα των εν δυνάμει χρηστών του, όπως των εργαζομένων των πόλεων που δίνουν προτεραιότητα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Χαρακτηρίζεται από μια κομψή και μοντέρνα αισθητική, η σχεδίαση του οχήματος εκφράζει το απαιτητικό γούστο των χρηστών, κάνοντας μια τολμηρή δήλωση, ενώ παράλληλα συνδυάζεται αποτελεσματικά με το περιβάλλον τους. Το Nissan Hyper Urban είναι επίσης πλήρως συνυφασμένο με το οικοσύστημα EV, με την εντυπωσιακή του λειτουργία V2H (όχημα σε σπίτι) να παρέχει ισχύ στο σπίτι, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση κόστους ενέργειας και μείωση της πίεσης στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Nissan_Hyper-Urban
Nissan_Hyper-Urban NISSAN


Χάρη στην ικανότητά του V2G (από το όχημα στο δίκτυο), οι ιδιοκτήτες μπορούν ακόμη και να συνεισφέρουν πλεονάζουσα ενέργεια στο δίκτυο για να υποστηρίξουν την τοπική τους κοινότητα και να κερδίσουν χρήματα από τη διαδικασία. Το Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Φόρτισης διαθέτει AI που μπορεί να φορτίζει αυτόνομα οχήματα και ηλεκτρικά κτίρια, παρέχοντας αποτελεσματική διαχείριση της ισχύος.

Η ιδέα εφαρμόζει επίσης τη βιωσιμότητα στη διάρκεια ζωής του οχήματος, καθιστώντας το ιδανικό για ανθρώπους με συνείδηση της μακροπρόθεσμης αξίας των υλικών αγαθών τους. Οι ενημερώσεις σε υλικά και λογισμιό παρέχουν μια νέα εμπειρία ιδιοκτησίας για πολλά χρόνια. Για παράδειγμα, το εσωτερικό μπορεί να ανανεωθεί με έναν νέο πίνακα οργάνων που αντικατοπτρίζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τάσεις στις γραφικές διεπαφές.

Το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει τις μελλοντικές σχεδιαστικές και τεχνολογικές δυνατότητες των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan. Το εξωτερικό κίτρινο χρώμα αλλάζει τις χρωματικές εκφράσεις ανάλογα με τη γωνία που το προσπίπτει το φως, τραβώντας αποτελεσματικά την προσοχή ενώ ταυτόχρονα αναμειγνύεται με το περιβάλλον. Οι πόρτες παρέχουν μια φιλόξενη αίσθηση, ενώ η σπορ σιλουέτα προσφέρει εξαιρετική αεροδυναμική για αυξημένη απόδοση.

Nissan_Hyper-Urban
Nissan_Hyper-Urban NISSAN

Τα φαρδιά ελαστικά ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση, παραπέμποντας σε δυναμική αστική αισθητική. Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στους αστικούς χώρους διαβίωσης. Εμπνευσμένα από καλειδοσκοπικά τρίγωνα, ο πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη διάθεση του ιδιοκτήτη.

Επιπλέον, τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν στα πίσω καθίσματα, δημιουργώντας έναν ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης σαν καναπέ. Όταν είναι μακριά από την καθημερινότητα, το Nissan Hyper Urban μπορεί να ενσωματώσει απρόσκοπτα τη χαλάρωση και τη χρησιμότητα: ο κάτοχος μπορεί να το παρκάρει μέσα στο διαμέρισμα, ώστε να γίνει ένας εσωτερικός χώρος για χαλάρωση.

TAGS NISSAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ