ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Φρεσκαρίστηκε το Skoda Kodiaq

Φρεσκαρίστηκε το Skoda Kodiaq

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίασή του στην αγορά, η τσεχική μάρκα εμφανίζει το μεγάλο SUV, ανανεωμένο στα σημεία.

Με επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, νέα χαρακτηριστικά εκτός δρόμου και εξαγωνική μάσκα, το Kodiaq εμφανίζεται ακόμα πιο φρέσκο.

Τα επίπεδα εξοπλισμού Active, Ambition και Style, διαθέτουν σπορ επένδυση αλουμινίου στην μπροστινή και την πίσω ποδιά, ενώ το νέο σπόιλερ βελτιστοποιεί την αεροδυναμική του μεγάλου SUV. Οι πιο λεπτοί προβολείς LED διατίθενται με τεχνολογία Matrix, ενώ έχουν προστεθεί ζάντες αλουμινίου με διάμετρο έως 20 ίντσες.

Στην καμπίνα, για πρώτη φορά, μπορεί να εξοπλιστεί με εργονομικά μπροστινά καθίσματα, με εξαερισμό και λειτουργία μασάζ. Τα καλύμματα των προαιρετικών Eco καθισμάτων είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα, vegan υλικά. Φρέσκες πινελιές παρέχονται από νέες διακοσμητικές λωρίδες και ραφές με χρωματική αντίθεση, ενώ υπάρχει και φωτισμός περιβάλλοντος LED με εκτεταμένο φάσμα λειτουργιών.

Φρεσκαρίστηκε το Skoda Kodiaq

Η Skoda πλαισιώνει το μοντέλο με πέντε κινητήρες, που αποδίδουν ισχύ από 110 kW (150 PS) έως 180 kW (245 PS).

Επίσης, το Travel Assist περιλαμβάνει πέντε έως οκτώ συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το Predictive Cruise Control, το Adaptive Lane Assist και μια βελτιωμένη έκδοση του Traffic Sign Recognition.

Για την προστασία των επιβατών, τοποθετήθηκαν έως και εννέα αερόσακους, με την προαιρετική λειτουργία Crew Protect Assist να αντιδρά σε επικείμενες συγκρούσεις και να μειώνει τη σοβαρότητα ενός ατυχήματος.

Θα είναι διαθέσιμο με επιλογή τριών συστημάτων ψυχαγωγίας με οθόνες έως 9,2 ίντσες και με υπερσύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας τρίτης γενιάς από τον όμιλο Volkswagen και χάρη στο ενσωματωμένο eSIM, είναι πάντα online. Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει μέσω της οθόνης αφής, των κουμπιών ή χρησιμοποιώντας τη Laura, τον ψηφιακό βοηθό με φωνητικές εντολές.

Κι ακόμα, όλες οι ενημερώσεις χαρτών και λογισμικού εγκαθίστανται "over the air".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ