FORMULA 1

Formula 1: Ακυρώθηκε για δεύτερη σερί χρονιά το Grand Prix της Σιγκαπούρης

Στιγμές μετά από την εκκίνηση στο Grand Prix της Formula 1 στη Σιγκαπούρη, τον Σεπτέμβριο του 2019
Στιγμές μετά από την εκκίνηση στο Grand Prix της Formula 1 στη Σιγκαπούρη, τον Σεπτέμβριο του 2019 2019 AP PHOTO/ERIC TO

Δεν θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη η Formula 1, καθώς ακυρώθηκε το Grand Prix που είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 1-3/10. Αναζητούνται εναλλακτικές τοποθεσίες, ξανά στο προσκήνιο η Κωνσταντινούπολη.

Οι αυστηροί ταξιδιωτικοί περιορισμοί οδήγησαν, σύμφωνα με το BBC, στην ακύρωση του Grand Prix της Σιγκαπούρης, με την Formula 1 να αποφεύγει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την ασιατική χώρα.

Το τριήμερο είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου (1-3/10), με το Ίστανμπουλ Παρκ της Κωνσταντινούπολης να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για να καλύψει το κενό που προέκυψε, αφού προηγουμένως είχε ακυρωθεί το τουρκικό Grand Prix (το οποίο είχε πάρει τη θέση του Καναδικού) εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που έθεσε η Μεγάλη Βρετανία.

Υπάρχει, επίσης, πιθανότητα το Όστιν να φιλοξενήσει δύο αγώνες το φθινόπωρο, την ώρα που και άλλα Grand Prix παραμένουν "στον αέρα" (Ιαπωνία, Βραζιλία, Μεξικό και Αυστραλία).

Αυτή τη στιγμή ουδείς γνωρίζει πόσα Grand Prix θα γίνουν μέσα στο 2021, με αποτέλεσμα ομάδες και οδηγοί να αντιμετωπίζουν με ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση και σοβαρότητα κάθε αγώνα, ειδικά από τη στιγμή που η μάχη ανάμεσα στην Mercedes και την Red Bull βρίσκεται στο απόγειό της.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ