ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εκπτώσεις Απριλίου για Honda και Mitsubishi

2019 Honda CR-V Hybrid
2019 Honda CR-V Hybrid 2019 HONDA CR-V HYBRID

Προσφορές και εκπτώσεις από τον όμιλο Σαρακάκη εντός του Απριλίου.

Μπορεί αν βρισκόμαστε σε περιοριστικά μέτρα, εντούτοις ορισμένες εταιρείες προσπαθούν και παραμένουν ενεργές. Μάλιστα, στην περίπτωση του ομίλου Σαρακάκη, που εισάγει –μεταξύ άλλων- τα αυτοκίνητα Honda και Mitsibishi, οι δραστηριότητες δεν έχουν μειωθεί, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Επίσης, για τον Απρίλιο, με το προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers προσφέρει στο Civic όφελος έως 2.100€ και 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα του 4θυρου μοντέλου, στο HR-V όφελος έως 1.500€, στο CR-V Petrol: έως 3.300€ και 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα και CR-V Hybrid έως 2.500€ & 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα.

Επίσης, οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν παράλληλα με την αγορά, να επιλέξουν 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης, 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist και πρόγραμμα Honda Family με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο με την αγορά νέου αυτοκινήτου Honda καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda.

Εκπτώσεις Απριλίου για Honda και Mitsubishi
BORIS PILIPENKO

Εξάλλου, για την Mitsubishi Motors, στο Spacestar 1.0lt Shine MY19.5 υπάρχει έκπτωση 1.000€ ή άτοκο χρηματοδοτικό, στο νέο Spacestar Inform Plus MGN έκπτωση 250€, στο ASX μείον 550€ ή άτοκο χρηματοδοτικό, στο Eclipse Cross Inform μείον 850€, στο Eclipse Cross Intense Plus 4WD CVT έκπτωση έως 1000€, στο Eclipse Cross Invite Plus 4WD CVT έκπτωση 2300€ και στο Outlander PHEV έκπτωση 2000€ και 5 χρόνια δωρεάν service.

Επίσης, παρέχονται: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια, 8 χρόνια εγγύηση υβριδικής μπαταρίας και 5 χρόνια εγγύηση γνήσιων αξεσουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ