BMW ΣΕΙΡΑ 3

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP

Η BMW αποκαλύπτει τις νέες 3άρες G20·και G21 με ανανεωμένη σχεδίαση και αναβαθμισμένη τεχνολογία στους τομείς της ψηφιοποίησης, του ελέγχου - λειτουργίας και της άνεσης.

Οι BMW Σειρά 3 Sedan και BMW Σειρά 3 Touring δέχτηκαν ανανέωση, τόσο εμφανισιακά όσο και σε τεχνολογία. Στον τομέα της σχεδίασης, αλλαγές έχουμε στους εμπρός full LED προβολείς και τη μάσκα νεφρών, ενώ μικρότερες είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος με τις οριζόντιες γραμμές, τις λεπτές μονάδες φώτων και τα διευρυμένα τόξα τροχών να τονίζουν το πλάτος και το μυώδες σχήμα.

Επιπλέον, ο στάνταρ εξοπλισμός για όλα τα μοντέλα της BMW Σειράς 3 περιλαμβάνει τώρα ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ το στυλ της Σειράς 3 μπορεί να γίνει ακόμη πιο δυναμικό με το πακέτο M Sport. Αυτό φέρνει νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων ένα κυψελοειδές μοτίβο για τη μάσκα νεφρών BMW, νέα σχεδίαση για την εμπρός και πίσω ποδιά και επίσης νέες ζάντες ελαφρού κράματος Μ με διάμετρο 18 ιντσών με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω.

For Editorial Use only. For any other purpose contact Fabian Kirchbauer mail@fabiankirchbauer.com
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP

Τα μοντέλα BMW Performance ξεχωρίζουν επίσης με τη μάσκα νεφρών BMW σε σχέδιο πλέγματος, τις ζάντες ελαφρού κράματος M 18 ιντσών – ή 19 ιντσών προαιρετικά – και τις τραπεζοειδούς σχήματος απολήξεις του συστήματος εξαγωγής, τα αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν επίσης καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Το πακέτο M Sport Pro είναι μία νέα άφιξη στη λίστα των προαιρετικών επιλογών. Διαθέσιμο ως επέκταση του πακέτου M Sport, καθώς και για τα μοντέλα BMW Performance της BMW M GmbH, το πακέτο αυτό περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες σε M High-gloss Shadowline, φώτα M Shadowline και ένα σύστημα πέδησης M Sport με κόκκινες δαγκάνες.

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP

Το εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 3 Sedan και της νέας BMW Σειράς 3 Touring απέκτησε κυρτή οθόνη BMW Curved Display. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών και η οθόνη ελέγχου με διαγώνιο 14,9 ίντσες συγχωνεύονται σε μία ενιαία, πλήρως ψηφιακή μονάδα υψηλής ανάλυσης.

Το BMW Curved Display περιλαμβάνει εκτεταμένες δυνατότητες του ψηφιακού βοηθού BMW Intelligent Personal Assistant, Personal eSIM με τεχνολογία mobile 5G, BMW ID για εξατομίκευση της εμπειρίας του χρήστη και περαιτέρω βελτιωμένη ενσωμάτωση του smartphone με Apple CarPlay και Android Auto.

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP

Από την άλλη, οι λειτουργίες BMW ConnectedDrive Upgrades διατηρούν τη νέα BMW Σειρά 3 πάντα επικαιροποιημένη με το τελευταίο λογισμικό. Το περιεχόμενο των αναβαθμίσεων ποικίλει από νέες υπηρεσίες μέχρι βελτιωμένες λειτουργίες οχήματος.

Ο επιλογέας του κιβωτίου Steptronic 8 σχέσεων έχει επίσης νέα σχεδίαση και είναι τοποθετημένος στο πάνελ ελέγχου στην κεντρική κονσόλα μαζί με το κουμπί Start/Stop, το iDrive Controller, τα μπουτόν Driving Experience Control, το χειρόφρενο και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP

Άλλες νέες προσθήκες στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνουν ένα μεσαίο καθρέπτη με σύστημα αυτόματης σκίασης, το εκτεταμένο πακέτο αποθηκευτικών χώρων και το Park Distance Control (PDC) με αισθητήρες μπροστά και πίσω. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πλέον το BMW Live Cockpit Plus, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πλοήγησης BMW Maps.

Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan μπορεί να παραγγελθεί σε τρεις plug-in υβριδικές εκδόσεις, και η νέα BMW Σειρά 3 Touring σε τέσσερις επιλογές. Πλέον αυτών, τέσσερις κινητήρες βενζίνης και τέσσερις diesel με τέσσερις ή έξι κυλίνδρους προσφέρονται για τις εκδόσεις Sedan και Touring, ενώ υπάρχουν και επιλογές xDrive με σύστημα τετρακίνησης.

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP

Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι οι εξής:

  • 318i με 2λιτρο κινητήρα turbo βενζίνης 156 ίππων.
  • 320i & 320i xDrive με 2λιτρο κινητήρα turbo βενζίνης 184 ίππων.
  • 330i & 330i xDrive με 2λιτρο κινητήρα turbo βενζίνης 245 ίππων.
  • Μ340i xDrive με 3λιτρο κινητήρα turbo βενζίνης 48V mild Hybrid 374 ίππων.
  • 320e Plug-in Hybrid με 2λιτρο κινητήρα turbo βενζίνης & ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική ισχύ 204 ίππων.
  • 330e & 330e xDrive Plug-in Hybrid με 2λιτρο κινητήρα turbo βενζίνης & ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική ισχύ 292 ίππων.
  • 318d με 2λιτρο κινητήρα turbo diesel 48V mild Hybrid 150 ίππων.
  • 320d & 320d xDrive με 2λιτρο κινητήρα turbo diesel 48V mild Hybrid 190 ίππων.
  • 330d & 330d xDrive με 3λιτρο κινητήρα turbo diesel 48V mild Hybrid 286 ίππων.
  • M340d xDrive με 3λιτρο κινητήρα turbo diesel 48V mild Hybrid 340 ίππων.
Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο Steptronic και με χειριστήρια αλλαγών στο τιμόνι. Προαιρετικά, διατίθεται ένα οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport, που ξεχωρίζει με τις δυναμικές αλλαγές του, ενώ διαθέτει λειτουργία ελέγχου εκκίνησης Launch Control για βελτιστοποιημένη ελκτική πρόσφυση κατά την επιτάχυνση από στάση, καθώς και λειτουργία Sprint για στιγμιαία αύξηση της ισχύος στις επιταχύνσεις στις μεσαίες στροφές.

Σε επίπεδο ασφάλειας και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει Front Collision Warning με παρέμβαση πέδησης, που ανιχνεύει την παρουσία δικυκλιστών καθώς και οχημάτων και πεζών, Cruise Control με λειτουργία πέδησης, Speed Limit Display με ένδειξη απαγόρευσης προσπέρασης, Manual Speed Limit Assist και Lane Departure Warning με lane return.

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP

Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, BMW Head-Up Display και Driving Assistant Professional, που περιλαμβάνει το Steering και Lane Control Assistant και το Active Cruise Control με λειτουργία Stop&Go, Automatic Speed Limit Assist, λειτουργία παρακολούθησης διαδρομής και ανίχνευση φωτεινού σηματοδότη.

Μεταξύ των λειτουργιών που προσφέρει το προαιρετικό Parking Assistant είναι τα Reversing Assist Camera και Reversing Assistant. Το Parking Assistant Plus – με Park View, Panorama View και λειτουργίες Remote 3D View – και το BMW Drive Recorder διατίθενται επίσης προαιρετικά.

Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και Touring
BMW Σειρά 3 2022 BMW GROUP
TAGS BMW ΣΕΙΡΑ 3 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW ΥΒΡΙΔΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ