ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτά είναι τα δύο μοντέλα της VW που επέλεξε για τις μετακινήσεις του ο Σάκης Ρουβάς

Volkswagen_Σάκης Ρουβάς
Volkswagen_Σάκης Ρουβάς VW

Η Volkswagen καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος για το επόμενο διάστημα θα μετακινείται με δύο ετερόκλητα μεταξύ τους μοντέλα της εταιρείας.

Ο Σάκης Ρουβάς χαράζει κοινή πορεία με τη Volkswagen, παρουσιάζοντας τη νέα γενιά μοντέλων της. Ο κορυφαίος Έλληνας Σταρ θα αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο, την σύγχρονη μορφή μετακίνησης, όπως αυτή συνδέεται με τον ίδιο, τη ζωή, την οικογένεια και την καθημερινότητά του του.

VW ID.Buzz
VW ID.Buzz VW

Ο Έλληνας Mega Star, θα μετακινείται για το επόμενο διάστημα, τόσο με το ID. Buzz, όσο και με το εξαιρετικό διπλοκάμπινο pick-up, Amarok. Η προβολή της συνεργασίας του με την ελληνική αντιπροσωπεία, θα γίνεται τόσο από τα Social Media του Σάκη Ρουβά, όσο και από αυτά της Volkswagen Greece παρουσιάζοντας στιγμές της καθημερινότητας και όμορφες εμπειρίες.

Τα δυο νέα μοντέλα της Volkswagen χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική σχεδίαση, την τεχνολογία και την αξιοπιστία τους. Η Volkswagen εξελίσσεται διαρκώς μέσω της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της αξιοπιστίας που παρέχει.

VW Amarok V6 Aventura
VW Amarok V6 Aventura VW


Έχοντας στόχο να προσφέρει κινητικότητα ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα για όλους, κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αξίες της.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ VOLKSWAGEN KOSMOCAR VOLKSWAGEN ID. BUZZ VOLKSWAGEN AMAROK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ