S24 AUTO

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Η CYBEX, παγκόσμια ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια, θέτει νέα πρότυπα στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Η CYBEX, παγκόσμια ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια, θέτει νέα πρότυπα στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις για να εξασφαλίσετε την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού κατά τις μετακινήσεις σας.

Πρωταρχικό μέλημα κάθε γονιού είναι να μεγαλώνει το παιδί σε υγιείς και ασφαλείς συνθήκες που του επιτρέπουν να εξελιχθεί στον καλύτερο ενήλικο εαυτό του. Εκτός από την κάλυψη των βασικών του σωματικών και συναισθηματικών του αναγκών, αυτό προϋποθέτει και τις ασφαλείς μετακινήσεις του, που στην περίπτωση του αυτοκινήτου διασφαλίζονται επιλέγοντας το κατάλληλο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.

Η CYBEX, εταιρεία ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια, που εξοπλίζει τους γονείς του αύριο με προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την εξαιρετική ποιότητα και το σύγχρονο design, προσφέρει καινοτομίες πρωτόγνωρες για τα παγκόσμια δεδομένα. Στόχος της είναι όλα τα προϊόντα να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα, ώστε να καλύπτουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γονέων, που δεν θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωή τους μετά την απόκτηση των παιδιών.

Η Platinum T-Line της CYBEX, είναι η σειρά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου η οποία συνοδεύει πλέον τις οικογένειες σε όλα τα στάδια ανάπτυξης, από τη γέννηση έως την εφηβεία, με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και άνεσης.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Η CYBEX, παγκόσμια ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια, θέτει νέα πρότυπα στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο

Η T-Line παρουσιάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία και την επαναστατική υπεροχή με εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές του γερμανικού οργανισμού ADAC διατηρώντας αρκετά από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που επινόησε η CYBEX και εισήγαγε για πρώτη φορά στον χώρο, και προσφέρει στους γονείς την ελευθερία να επιλέξουν τόσο την οπίσθια όσο και την εμπρόσθια τοποθέτηση, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο προστασίας.

Cloud T i-Size + βάση T (από τη γέννηση έως περίπου 24 μηνών): Εργονομικό και άνετο όπου κι αν πηγαίνετε

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Η CYBEX, παγκόσμια ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια, θέτει νέα πρότυπα στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο


Αυτό το νέο βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου διαθέτει μια πρωτοποριακή τεχνολογία ανάκλισης που θέτει νέα πρότυπα εργονομικής άνεσης επιτρέποντας τη βέλτιστη οριζόντια θέση μέσα στο αυτοκίνητο και, όταν επανατοποθετείται, εγγυάται απεριόριστη αναπνοή και αποτρέπει την πτώση του κεφαλιού του παιδιού προς τα εμπρός. Επιπλέον, με τον ολόπλευρο αερισμό του, το CLOUD T i-SIZE διατηρεί σταθερά ευχάριστη τη θερμοκρασία καθίσματος ανεξαρτήτως εποχής. Προσθέτοντας στην άνεση των γονέων και των παιδιών, ο μηχανισμός περιστροφής 180° επιτρέπει τη στροφή του παιδικού καθίσματος προς την πόρτα του αυτοκινήτου για την εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση του παιδιού. Το CloudT i - SIZE μαζί με τη βάση T αναδείχθηκε «Test Winner» από τον ADAC με συνολική βαθμολογία 1.7 «Good», συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής βαθμολογίας 1.3 «Very Good» στην ασφάλεια.

Sirona T i-Size + βάση T (από τη γέννηση έως 4 ετών): Ταξίδια με ασφάλεια και άνεση, με την όψη προς τα πίσω ή και προς τα εμπρός

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Η CYBEX, παγκόσμια ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια, θέτει νέα πρότυπα στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο


Το SIRONA T i-SIZE είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου το οποίο τοποθετείται με φορά προς τα πίσω, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού στο κεφάλι ή τον αυχένα του παιδιού και εξασφαλίζοντας 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.H χρήση της θέσης με την πλάτη προς τα πίσω είναι υποχρεωτική τουλάχιστον για τους πρώτους 15 μήνες, ενώ συνιστάται η χρήση της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η ευελιξία του SIRONA T i-SIZE επιτρέπει στη συνέχεια τη θέση με την όψη προς τα εμπρός όταν το παιδί έχει μεγαλώσει, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση έως περίπου 4 ετών. Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου προσφέρει επίσης τον μηχανισμό περιστροφής 360° για εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση, με το ένα χέρι, και καινοτόμο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα για μεγαλύτερη άνεση. Βραβεύτηκε σε συνδυασμό με τη βάση T, στην κατηγορία έως περίπου 4 ετών με συνολική βαθμολογία 2.3 «Good» και με το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία παιδικών καθισμάτων από τη γέννηση έως τα 4 έτη.

Αnoris T i-Size: Μέγιστη Ασφάλεια Χωρίς Συμβιβασμούς

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Η CYBEX, παγκόσμια ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια, θέτει νέα πρότυπα στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο


Το ANORIS T i-SIZE έχει βραβευτεί ως το καλύτερο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που έχει δοκιμαστεί ποτέ στην κατηγορία του σύμφωνα με την ADAC και την Stiftung Warentest, με πρωτοφανή συνολική βαθμολογία 1,5 καθώς και κορυφαία βαθμολογία 0,9 στην ασφάλεια κατά τη σύγκρουση, την υψηλότερη βαθμολογία που έχει επιτευχθεί στην ιστορία της μέτρησης. Είναι το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου με ενσωματωμένο αερόσακο πλήρους σώματος που ενεργοποιείται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου ανοίγοντας για να απλωθεί σε σχήμα C μπροστά από το παιδί και καθιστώντας αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου εξίσου ασφαλές με τα καθίσματα που είναι στραμμένα προς τα πίσω. Για την ακρίβεια, παρέχει έως και 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας4 με την τεχνολογία αερόσακου CYBEX και μεγαλύτερη προστασία από τα συμβατικά καθίσματα με φορά προς τα εμπρός. Επιπλέον, κοιτώντας προς τα εμπρός, το παιδί απολαμβάνει πολύ ευκολότερη αλληλεπίδραση με τον οδηγό με άμεση οπτική επαφή. Το ANORIS T i-SIZE εγκαθίσταται εύκολα και παρέχει σημαντικά περισσότερο χώρο για τα πόδια, άνεση και εύκολη είσοδο στο κάθισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 15 μηνών έως 6 ετών (δύο χρόνια μεγαλύτερα από ό,τι επιτρέπουν τα συμβατικά παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου).

Solution T i-Fix (από 3 έως 12 ετών): η τέλεια λύση

Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Η CYBEX, παγκόσμια ηγέτιδα στην παιδική ασφάλεια, θέτει νέα πρότυπα στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο


Το δημοφιλές, πολυβραβευμένο και πρωτοδημιουργημένο προϊόν της CYBEX, το SolutionT i-Fix, μεγαλώνει μαζί με το παιδί, καθιστώντας το ιδανικό συνοδοιπόρο για όλες τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Διαθέτει πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο που κρατά το κεφάλι του παιδιού ελαφρώς προς τα πίσω, περιορίζοντας κατά 7 φορές τον κίνδυνο τραυματισμού, βελτιωμένο ολοκληρωμένο Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (L.S.P.) και καινοτόμο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα. Η πρόσφατη διάκριση «TestWinner» στην κατηγορία από περίπου 4 έως 12 ετών με συνολική βαθμολογία 2.0 «Good», το καθιστούν ιδανικό για γονείς που δεν διαπραγματεύονται την ασφάλεια των παιδιών τους.

Όταν το αυτοκίνητο γίνεται πηγή έμπνευσης για ένα πρωτοποριακό παιδικό κάθισμα


Το 2005, ο ιδρυτής της CYBEX, Martin POS, οραματίστηκε ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα εμπρός που να προσφέρει τη μέγιστη προστασία στο παιδί. Για δεκαετίες, οι αερόσακοι αποτελούν μέσο προστασίας που διαθέτουν όλα τα οχήματα, με στόχο την προστασία των ενηλίκων από σοβαρούς τραυματισμούς σε περίπτωση ατυχήματος. «Χάρη στη συνεχή έρευνα και τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, είμαστε πλέον περήφανοι που λάβαμε αυτή την αναγνώριση από τους οργανισμούς ADAC και τη StiWa για το τεχνολογικό μας επίτευγμα χάρη σε αυτό το ιστορικό αποτέλεσμα», λέει ο ιδρυτής της εταιρείας.

«Η προστασία των παιδιών αποτελούσε πάντα πρόκληση. Σε σύγκριση με το σώμα, το κεφάλι τους είναι μεγάλο και βαρύ και δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, το παιδί προστατεύεται από τη μεγάλη επιφάνεια του αερόσακου και κρατιέται εντός της ζώνης ασφαλείας του καθίσματος πριν συμβεί οποιαδήποτε σοβαρή μετατόπιση προς τα εμπρός. Και πάνω από όλα, οι ευαίσθητες περιοχές στο κεφάλι και τον αυχένα παραμένουν άψογα προστατευμένες», λέει o Franz Peleska Επικεφαλής Ερευνας & Ανάπτυξης προϊόντων της CYBEX.

Instagram: cybex_global

TikTok: cybex_global

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ