Τι έγινε στο "1ο Classic Rally Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το "1ο Classic Rally Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος" συνδιοργάνωση του ομώνυμου Δήμου και του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.).

Ο φιλικός αγώνας κλασσικών  συγκέντρωσε 22 πληρώματα, μεταξύ των οποίων και τρία με σύγχρονα αυτοκίνητα. Θυμίζουμε πως και σε παρόμοιες εκδηλώσεις του παρελθόντος συμμετείχαν πληρωμάτα συγχρόνων αυτοκινήτων με ξεχωριστή κατάταξη, εκτός γενικής και βαθμολογίας είτε ο αγώνας ήταν Πρωταθληματικός, είτε φιλικός, όπως συνέβη και στην περίπτωση. Πιστεύουμε πως είναι θετική προσέγγιση.

Οι συμμετέχοντες  αγωνίστηκαν σε διαδρομή μήκους 121 χλμ. με 11 δοκιμασίες ακριβείας στις περιοχές Βαρνάβα, Καλάμου και Αφιδνών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στη μνήμη του Αντώνη Παρταλιού, αγωνιζόμενου και Προέδρου του Α.Ο.Θ (Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης) που έφυγε από τη ζωή στις 27/1/2017 υπήρχαν μαύρες κορδέλες πένθους στα αυτοκίνητα.

Νικητές  οι Σπύρος και Μάρκος Μουστάκας (Alfa Romeo Alfasud Ti)  στην πρώτη εμφάνιση του επτάχρονου Μάρκου! Θυμίζουμε πως ο μπαμπάς Σπύρος είναι Πρωταθλητής οδηγός Regularity Rally 2016 της Ο.Μ.Α.Ε ενώ ο δεκάχρονος Νικόλας, αδελφός του Μάρκου, είναι  Πρωταθλητής συνοδηγός αντίστοιχα.

Στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού και Διασποράς  πραγματοποιήθηκε η απονομή επάθλων με παρόντες τους Αντιδημάρχους Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος, Θεόδωρο Μανωλεδάκη και Μιχάλη Λάλο. Ας σημειωθεί πως η τοπική κοινωνία αγκάλιασε με θέρμη την εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Τραγωδία στο Ράλι Monte Carlo! [video]
Ένα Renault Megane για το World RX! [photos]
Δείτε τι αλλάζει στα WRCars του 2017
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24