ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Aλλαγή στην 2η θέση του Ακρόπολις

Aλλαγή στην 2η θέση του Ακρόπολις

Το Ράλλυ Ακρόπολις πέρασε στο χώμα. Παραμένει ο Graig Breen στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, στη δεύτερη ωστόσο πέρασε ο Kajetan Kajetanowicz.

Ο Graig Breen σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην 1η ειδική της δεύτερης ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Ιρλανδός οδηγός είναι πλέον 15,8 δλ. μπροστά από τον Kajetan Kajetanowiczστη Γενική κατάταξη.

Ο Πολωνός, ο οποίος σημείωσε το 2ο χρόνο στην 7η ε.δ., πέρασε μπροστά από τον Bryan Bouffier, που ήταν 10 δλ. πιο αργός στην πρώτη χωμάτινη ειδική.

Οι δηλώσεις:

1 BOUFFIER Bryan/PANSERI Xavier CITROEN DS3 RRC

" Προσπάθησα να οδηγήσω γρήγορα, αλλά δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαι καλύτερος για να πιέσω τον Kajetan".

2 BREEN Craig/MARTIN Scott PEUGEOT 208 T16 R5

" Ανακαλύπτω το αυτοκίνητο, γιατί ο χρόνος δοκιμών στο χώμα ήταν περιορισμένος. Έχουμε δύο ρεζέρβες, και είναι διαφορετικό. Το χώμα είναι πολύ μπόσικο σε κάποια σημεία".

3 LAPPI Esapekka/FERM Janne SKODA Fabia S2000

"Γλιστράει πολύ ακόμη. Δεν κάναμε καλό χρόνο. Δεν είχα ρυθμό. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ. Πρέπει, όμως, πρώτα να συνηθίσω το χώμα, και μετά να πιέσω".

4 KAJETANOWICZ Kajetan/BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5

" Απίστευτη ειδική. Πολύ γρήγορη. Προσπάθησα να βρω ρυθμό, αλλά δεν είναι εύκολο. Προς το παρόν ο δρόμος είναι καλός. Θα δούμε πώς θα είναι στο επόμενο πέρασμα. Θα παλέψουμε, αλλά δεν είναι εύκολο".

5 GRYAZIN Vasily/EREMEEV Dmitry FORD Fiesta S2000

"Δεν είναι εύκολο, είχα δύο στιγμές. Γιατί μετά την άσφαλτο δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις το χώμα".

7 MAGALHAES Bruno/MAGALHAES Carlos PEUGEOT 207 S2000

" Πολύ δύσκολο. Πολύ μπόσικο. Η τελευταία μου φορά στο χώμα ήταν πριν από ένα χρόνο. Η ειδική είναι γρήγορη, χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση. Οι επόμενοι θα είναι σίγουρα ταχύτεροι από μας. Πρέπει να συνηθίσω το αυτοκίνητο. Πήρα τις δύο πρώτες στροφές πολύ ανοιχτά, αλλά μετά προσπάθησα να κρατήσω τις γραμμές".

8 WIEGAND Sepp/FRANK Christian SKODA Fabia S2000

"Είναι ωραία εμπειρία για μένα. Είναι δύσκολη η οδήγηση, γλιστράει. Η αλλαγή νοοτροπίας για οδήγηση από άσφαλτο σε χώμα γίνεται γρήγορα. Σήμερα θα προσπαθήσω να μείνω στο δρόμο και να κερδίσω εμπειρίες".

9 TARABUS Jaromir/TRUNKAT Daniel SKODA Fabia S2000

" Μετά τη χθεσινή ημέρα, γλιστράει πολύ. Ο δρόμος είναι καλός, δεν έχει πολλές πέτρες".

11 RAOUX Jean Michel / MAGAT Laurent PEUGEOT 207 S2000

"Η ειδική ήταν γλιστερή, ήταν περίεργο για μένα. Ο Lategan είχε σταματήσει πριν από την ειδική".

15 ORSAK Jaroslav / SMEIDLER David SKODA Fabia S2000

" Όλα τέλεια. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ειδική είναι ωραία".

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ