Ζαν Τοντ: "Είδα με τον Μίκαελ Σουμάχερ το GP της Βραζιλίας"

Ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, αποκάλυψε στη "Bild" ότι επισκέφτηκε τον Μίκαελ Σουμάχερ στην Ελβετία και παρακολούθησαν μαζί από την τηλεόραση το GP του Ιντερλάγκος, στο οποίο ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε τη νίκη.

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε τη νίκη στο GP της Βραζιλίας και τη μάχη στην πίστα του Ιντερλάγκος παρακολούθησαν μέσω τηλεόρασης από την Ελβετία ο Μίκαελ Σουμάχερ με τον Ζαν Τοντ.

"Είμαι πολύ προσεκτικός όταν λέω κάτι. Αλλά, είναι αληθές ότι είδα το GP της Βραζιλίας στην Ελβετία με τον Μίκαελ Σουμάχερ", υποστήριξε ο Γάλλος πρόεδρος της FIΑ και πρώην αφεντικό της Ferrari μετά τη συνάντησή του με τον Γερμανό, χωρίς όμως να προβεί σε κάποια αποκάλυψη για τις αντιδράσεις του.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ  βρίσκεται σε κώμα εδώ και πέντε χρόνια - από το ατύχημα που είχε την 29η Δεκεμβρίου του 2013 - εν μέσω πολλών φημών για την κατάσταση της υγείας του. Στις 3 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους (2019), ο Γερμανός γίνεται 50 ετών.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δες πόση καφρίλα κρύβεται μέσα στο μυαλό των Ελλήνων οπαδών

Περάσαμε από ακτινογραφία τους εγκεφάλους Ολυμπιακών, Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και Παοκτσήδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.