Στη Ferrari δεν μιλάνε για νέα συμβόλαια

Στη Ferrari δεν μιλάνε για νέα συμβόλαια

Η Scuderia Ferrari ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο τέλος του οποίου ολοκληρώνονται και τα συμβόλαια των οδηγών της.

Μετά από το πολύ δύσκολο για τη Ferrari 2016, το νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ιταλική ομάδα. Η νίκη του Sebastian Vettel στην πρεμιέρα της Αυστραλίας τοποθέτησε τον Γερμανό στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ σε συνδυασμό με την τέταρτη θέση του Kimi Raikkonen, η Scuderia πέρασε και στην κορυφή της κατάταξης των κατασκευαστών.

Όλα καλά, όλα ανθηρά και το μυαλό είναι πλέον στον επόμενο αγώνα και όχι στο… 2018. Αναφερόμαστε φυσικά στα συμβόλαια των δύο οδηγών που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν την οποία διανύουμε. Ο μεν Vettel θα πρέπει μάλλον να πειστεί να συνεχίσει στο Μαρανέλο, πράγμα που βάσει του επιπέδου ανταγωνιστικότητας που έδειξε στο Άλμπερτ Παρκ η SF70. Ή μάλλον δεν θα είναι δύσκολο να συμβεί. Ο δε Raikkonen διανύει πλέον το 37ο έτος της ζωής του και εκεί ίσως τα πράγματα να είναι πιο περίπλοκα.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, είναι ακόμα νωρίς για τέτοιες συζητήσεις.

"Το να μιλάμε τώρα για τα συμβόλαιο, το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να αποπροσανατολίσει τους οδηγούς μας. Δεν είμαι λοιπόν έτοιμος για τέτοιες συζητήσεις", είπε ο Ιταλός.

Άλλωστε θα είναι πιο φρόνιμο να πλησιάσουμε περισσότερο στο καλοκαίρι, όταν θα έχουμε σαφή εικόνα της δυναμικής των κόκκινων μονοθεσίων, των προθέσεων του Vettel και των αντοχών του Raikkonen.

Photo credits: AP Photo/Rick Rycroft

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μεγάλο σκάνδαλο του σαπουνιού σε σχήμα πέους

Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24