Ρικάρντο: "Είχαμε επικοινωνία με τη Ferrari"

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο αποκάλυψε ότι τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα είχε επαφές με τη Ferrari, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον.

Ένα από τα ονόματα που έπαιξαν για την αντικατάσταση του Σεμπάστιαν Φέτελ στην Ferrari ήταν και αυτό του Ντάνιελ Ρικάρντο. Ο Αυστραλός παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Sport και αποκάλυψε πως όντως είχε δίαυλο επικοινωνίας με την Scuderia μέχρι και πρόσφατα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με την Ferrari αποκαλύπτοντας: "Είχαμε επαφές και πριν από μερικά χρόνια. Αυτές συνεχίστηκαν, είχαμε επικοινωνία μέχρι και τώρα, δεν θα το αρνηθώ αυτό".

Σε ερώτηση για τον Κάρλος Σάινθ και την επιλογή της Ferrari στο πρόσωπό του είπε: "Θεωρώ πως ο Carlos ταιριάζει στη Ferrari. Δεν αναρωτιέμαι “γιατί δεν πήραν εμένα”; Σκέφτομαι πως ο Carlos είχε πολύ καλή σεζόν το 2019, ήταν δημοφιλής και υποθέτω πως ταιριάζουν"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις δικές του επιλογές: "Δεν υπήρξε στιγμή όπου να άναψε μία λυχνία πάνω από το κεφάλι μου και ξαφνικά να είπα "αυτό θα κάνω". Δεν είδα κάτι στη McLaren όπως δεν είχα δει κάτι και στη Renault όταν αποφάσισα να πάω εκεί. Είχα και πριν συζητήσεις με τη McLaren, το 2018, που επίσης συνεχίστηκαν όλο αυτό τον καιρό. Προφανώς δεν είναι μία απόφαση την οποία παίρνεις σε μια νύχτα. Το σκέφτηκα πολύ, εξέτασα όλες τις παραμέτρους, δεν ήταν εύκολη απόφαση".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.