FORMULA 1

Ψάχνει πάλι οδηγό η Toro Rosso!

Ψάχνει πάλι οδηγό η Toro Rosso!

Ο Pierre Gasly θα απουσιάζει από το Grand Prix του Τέξας για να τρέξει στον τελικό της Super Formula στην Ιαπωνία.

Όπως αναμενόταν, ο Pierre Gasly δεν θα αφήσει τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στη Super Formula για να τρέξει στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για τη Formula 1, που διεξάγεται 20-22 Οκτωβρίου στο Circuit of the Americas στο Τέξας.

Παρότι η Honda, που θα αποτελεί από το 2018 πάροχο υβριδικών μηχανών στη Scuderia Toro Rosso είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα είχε πρόβλημα να απουσιάσει ο Γάλλος, τελικά φέρεται να μη βρήκε αντικαταστάτη για το μεγάλο τελικό όπου δίνει μάχη με την «αιώνια αντίπαλο» Toyota.

Έτσι ο Gasly θα επιστρέψει στη Team Mugen για να δώσει τη μεγάλη μάχη με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στη Super Formula, Hiroaki Ishiura. Τους χωρίς μόλις μισός βαθμός! Αυτό θα επιτρέψει στην Toro Rosso να δοκιμάσει έναν ακόμα οδηγό, στο πλαίσιο της αναζήτησης του οριστικού διδύμου που θα έχει την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ψάχνει πάλι οδηγό η Toro Rosso!

Σε Μεξικό, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι αναμένεται να τρέξει με τους Gasly και Daniil Kvyat αλλά προκύπτει πως αυτό το δίδυμο δεν έχει «κλειδώσει» και για το 2018. Μένει να δούμε ποιος θα πάρει τη θέση του πρωταθλητή του 2016 στο GP2 Series για τον αγώνα του Ώστιν.

Υπενθυμίζουμε πως ο 21χρονος πήρε τη θέση του Kvyat για τους αγώνες σε Μαλαισία και Ιαπωνία όπου κατετάγη 14ος και 13ος αντίστοιχα. Όμως η αποχώρηση του Carlos Sainz Jr με προορισμό τη Renault, σημαίνει πως επιστρέφει ο Ρώσος αντί του Ισπανού. Κοινώς… τα έχουν μπλέξει στην Toro Rosso!

Photo credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ