FORMULA 1

Hamilton: "Το μονοθέσιο ήταν η μέρα με τη νύχτα"

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car out of his pit lane garage during the second practice session for the Australian Grand Prix in Melbourne, Australia, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Rick Rycroft)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car out of his pit lane garage during the second practice session for the Australian Grand Prix in Melbourne, Australia, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Ο Lewis Hamilton δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τη βελτίωση της εικόνας της Mercedes σε σχέση με τις δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη.

Ο Hamilton ήταν ταχύτερος στις ελεύθερες δοκιμές στην Αυστραλία και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την εικόνα που είχε το μονοθέσιο του και κυρίως την εξέλιξη του σε σχέση με τις δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη.

Αρχικά, μιλώντας για τα ελεύθερα δοκιμαστικά ο Βρετανός τόνισε: "Ερχόμενοι εδώ δεν είχα ιδέα πού θα βρισκόμαστε, προφανώς ήμουν αισιόδοξος ότι θα είμαστε μπροστά, αλλά το ότι βγήκαμε στην πίστα και είδαμε ότι το μονοθέσιο ήταν η μέρα με τη νύχτα ήταν πραγματικά μία ανακούφιση για όλους μας.

Το μονοθέσιο συμπεριφέρεται καλά, έκανα όλες τις δοκιμές μου και κατανόησα αρκετά τα ελαστικά και με λίγα, και με πολλά καύσιμα, είμαστε έτοιμοι για τις κατατακτήριες αύριο.

Υπήρξαν προβλήματα στις δοκιμές και κάποια πράγματα δεν ήταν τέλεια στο μονοθέσιο. Ήρθαμε εδώ και το μονοθέσιο είναι ολοκαίνουριο, με νέο πάτωμα και νέες πτέρυγες, με όλα να δουλεύουν στο μέγιστο, κάτι που είναι φανταστικό.

Οι υπόλοιποι παραμένουν δυνατοί, η Ferrari είναι ψηλά μαζί και η Red Bull έχει βρει χρόνο σε σχέση με το πού βρισκόταν στις δοκιμές, οπότε πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις".

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει και το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι ανταγωνιστές δηλώνοντας: "Πιστεύω πως η Ferrari είναι πολύ, πολύ γρήγορη και πιο δυνατή από ό,τι έδειξαν. Πρέπει να τους έχουμε στο νου μας, μπορεί να μην έχουν όλη τη δύναμη από τον κινητήρα ή κάτι ανάλογο. Και η Red Bull έχει κάνει βήματα προόδου και φαίνεται πως είμαστε το ίδιο δυνατοί, αν όχι κάπως πιο δυνατοί από αυτούς".

Photo credits: AP Photo/Rick Rycroft

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ