FORMULA 1

Formula 1: Η "ντρίμπλα" του αφεντικού της Racing Point για τον Σεμπάστιαν Φέτελ

Racing Point Team Principal Otmar Szafnauer attends a news conference at the Baku Formula One city circuit in Baku, Azerbaijan, Friday, April 26, 2019. The Formula One race will be held on Sunday. (AP Photo/Sergei Grits)
Racing Point Team Principal Otmar Szafnauer attends a news conference at the Baku Formula One city circuit in Baku, Azerbaijan, Friday, April 26, 2019. The Formula One race will be held on Sunday. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Ότμαρ Σαφνάουερ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει οδηγός της Racing Point ο Σεμπάστιαν Φέτελ την επόμενη σεζόν, αλλά δεν απάντησε επί της ουσίας.

Τις προηγούμενες ημέρες, σειρά δημοσιευμάτων από το εξωτερικό έκαναν λόγο για μετακίνηση του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Racing Point το 2021/22 -μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Ferrari. Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, το αφεντικό της βρετανικής ομάδας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κλείσει το "deal" με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, κάνοντας όμως... ντρίμπλα.

"Σίγουρα ξέρει πώς να κερδίζει. Είναι πολύ ανταγωνιστικός, τον γνωρίζω προσωπικά ως φίλο, είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Τον ξέρω εδώ και αρκετό καιρό, είναι ευθύς και μπορεί να οδηγήσει πραγματικά γρήγορα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ότμαρ Σαφνάουερ για το θέμα, πριν θυμίσει σε όλους πως τόσο ο Σέρχιο Πέρεθ όσο και ο Λανς Στρολ έχουν συμβόλαιο με τη Racing Point την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Δεσμεύονται με συμβόλαιο την επόμενη σεζόν, είμαστε ικανοποιημένοι από εκείνους" είπε για να κλείσει το θέμα μία και καλή.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ