FORMULA 1

Formula 1: Αγωνία για το αποτέλεσμα του τεστ του Σέρτζιο Πέρεζ

Racing Point driver Sergio Perez of Mexico attends drivers news conference at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, Hungary, Thursday, July 16, 2020. The Hungarian Formula One Grand Prix race will take place on Sunday. (FIA Pool via AP)
Racing Point driver Sergio Perez of Mexico attends drivers news conference at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, Hungary, Thursday, July 16, 2020. The Hungarian Formula One Grand Prix race will take place on Sunday. (FIA Pool via AP) AP

Συναγερμός στη Formula 1, καθώς το αποτέλεσμα στο τεστ που έκανε ο Σέρτζιο Πέρεζ της Racing Point δεν έδειξε ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Σε νέο έλεγχο θα υποβληθεί ο Μεξικανός οδηγός, για να μάθει αν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Μία μέρα πριν ανοίξει το τριήμερο του τέταρτου Grand Prix της σεζόν, μία μέρα πριν από το πρώτο practice session στο Σίλβερστοουν, οι άνθρωποι της Formula 1 βρίσκονται σε καθεστώς συναγερμού καθώς το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Σέρτζιο Πέρεζ δεν έδειξε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Ο οδηγός της Racing Point τέθηκε άμεσα σε απομόνωση μέχρι να διαπιστωθεί αν είναι θετικός ή αρνητικός στον κορονοϊό, κάτι που θα φανεί μετά από την νεα εξέταση στην οποία θα υποβληθεί.

Ο Μεξικανός δεν πήγε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της FIA, οι δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν γιατί απουσίαζε και έτσι έγινε γνωστό ότι το δικό του τεστ δεν είχε ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Μετά από τρεις αγώνες, δύο στην Αυστρία και έναν στην Ουγγαρία, ο Πέρεζ βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης με 22 πόντους, όσους έχει και ο Άλεξ Άλμπον της Red Bull που είναι πέμπτος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ