FORMULA 1

Αποχωρεί από τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν ο Αλόνσο

Fernando Alonso, of Spain, waits for the start of qualifications for the Indianapolis 500 IndyCar auto race at Indianapolis Motor Speedway, Saturday, May 20, 2017 in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Fernando Alonso, of Spain, waits for the start of qualifications for the Indianapolis 500 IndyCar auto race at Indianapolis Motor Speedway, Saturday, May 20, 2017 in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Ο Φερνάντο Αλόνσο με ένα συγκινητικό βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter ανακοίνωσε την απόσυρση του από τους αγώνες της Formula 1 στο τέλος της σεζόν.

Την απόσυρση του από τη Formula 1 ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά το απόγευμα της Τρίτης ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο 37χρονος Ισπανός οδηγός ανέβασε ένα εκπληκτικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter από τα πρώτα του βήματα και τις ομάδες από τις οποίες έχει περάσει.

Ο Αλόνσο ο οποίος έχει πάρει δυο πρωταθλήματα από το 2001 έως και σήμερα όπου αγωνίζεται με την McLaren Renault στο βίντεο του σημειώνει πως θέλει να θυμάται τον εαυτό του αγωνιζόμενο και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του. Και τονίζει πως η Formula 1 δεν μπορεί να του προσφέρει πλέον τις ίδιες συγκινήσεις.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Ισπανός οδηγός στο twitter:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ