ΞΑΝΘΗ

Ευκαιρία για... τακτική στην Ξάνθη

Ευκαιρία για... τακτική στην Ξάνθη
Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Η SKODA Ξάνθη δεν αγωνίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο οπότε οι Ακρίτες μπορούν να δουλέψουν με άνεση στην τακτική ενόψει της συνέχειας αλλά και να πάρουν κάποιες ανάσες.

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για την SKODA Ξάνθη με τους Ακρίτες να κάνουν... το ρεπό τους καθώς αντιμετωπίζουν τη Νίκη Βόλου. Οπότε αυτό δίνει την δυνατότητα στον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλέψει πάνω στην τακτική με τους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να τους δώσει και κάποιες ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τους Τριάδη, Γκαραβέλη και Ορφανίδη που είναι τραυματίες ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Συνέχεια στην προετοιμασία της έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ το πρωινό της Παρασκευής. Αγωνιστική δράση μπορεί να μην υπάρχει, όμως αυτό δεν... επηρεάζει τις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών για βελτίωση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, χώρισαν τους παίκτες σε υποομάδες και δόθηκε έμφαση σε διαφορετικούς τομείς της τακτικής.

Οι αμυντικοί ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα από τους μεσοεπιθετικούς και στο τελευταίο κομμάτι των σημερινών ασκήσεων υπήρχαν τελειώματα φάσεων.

Πέρα των γνωστών ατομικών προγραμμάτων (Τριάδης, Γκαραβέλης, Ορφανίδης) δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα για την ξανθιώτικη ομάδα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ