ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εξωφρενικά χαμηλή η απόδοση για τη μεταγραφή του Κριστιάνο στη Γιουβέντους

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ρονάλντο AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μιλά για την πιθανή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Οι bookmakers δίνουν απόδοση μόλις 1.28 στη μεταγραφή του Πορτογάλου στη "μεγάλη κυρία" έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Οι bookmakers θεωρούν σχεδόν βέβαιη τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το deal της "μεγάλης κυρίας" με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πορτογάλο σταρ έως τις 3 Σεπτεμβρίου έχει πέσει στο 1.28.

Η παραμονή του 33χρονου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" προσφέρεται στο 3.00. Από εκεί και πέρα, η μεταγραφή του στην Παρί Σεν-Ζερμέν είναι στο 21.0, στο MLS 26.0, σε ομάδες της Κίνας στο 41.0, στη Σίτι 51.0 και στην Τσέλσι 67.0.

Μέχρι και για τη... Γουλβς υπάρχει απόδοση (201.0), προφανώς επειδή ο μάνατζερ του Ίβηρα επιθετικού, Ζόρζε Μέντες, λύνει και δένει στους "λύκους".

AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέντες: "Αν ο Ρονάλντο πάει στη Γιουβέντους, θα είναι μία νέα πρόκληση"
"Η FIAT θα χρηματοδοτήσει τη μεταγραφή Ρονάλντο στη Γιουβέντους"
Αυτός είναι ο λόγος που έσπασε το γυαλί μεταξύ Ρεάλ και Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ