ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Η FIAT θα χρηματοδοτήσει τη μεταγραφή Ρονάλντο στη Γιουβέντους"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 13, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία FIAT θα καλύψει τον μισθό του Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε να καταστεί εφικτή η μεταγραφή του από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους. Πώς θα παρακαμφθεί το FFP.

Την ώρα που η Ρεάλ παρουσιάζει τη νέα φανέλα της χωρίς φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πορτογάλο επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στη Γιουβέντους. Ο αρχισκόρερ των πρωταθλητών Ευρώπης εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη μείωση της ρήτρας αποδέσμευσή του από τον ισπανικό σύλλογο και φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει μετά από εννέα χρόνια.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα " Record", η μεταγραφή του 33χρονου επιθετικού θα καταστεί εφικτή με την αρωγή της "FIAT", της τεράστιας ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι, που κατέχει και τις μετοχές των "μπιανκονέρι".

Η "FIAT" φέρεται διατεθειμένη να υπογράψει ένα "κολοσσιαίο" χορηγικό συμβόλαιο με τον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας ώστε με αυτόν τον τρόπο να καλυφθούν τα 30.000.000 ευρώ καθαρά που ετοιμάζεται να προσφέρει ως ετήσια αμοιβή στον Ρονάλντο.

Τα χρήματα αυτά είναι τετραπλάσια σε σχέση με τον πιο καλά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή του ρόστερ, τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, και σε συνδυασμό με τα 100.000.000 ευρώ που αξιώνει η Ρεάλ, μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στους νταμπλούχους Ιταλίας λόγω Financial Fair Play. Ακόμα και γι' αυτό έχει βρεθεί λύση, αφού η χορηγική συμφωνία μπορεί συναφθεί με την "Exor", τη μητρική της "FIAT", ώστε να παρακαμφθούν βασικές παράμετροι του FFP.

Η φρενίτιδα με για τον Πορτογάλο κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας" μεγαλώνει ώρα με την ώρα, σε τέτοιο σημείο που οι Ιταλοί να τον μπερδεύουν με τον Αρμάντο Ίτσο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Τορίνο για να υπογράψει με την ομώνυμη ομάδα του Πιεμόντε.





Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ