ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αυτός είναι ο λόγος που έσπασε το γυαλί μεταξύ Ρεάλ και Κριστιάνο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo argues with Juventus' Blaise Matuidi during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo argues with Juventus' Blaise Matuidi during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με τη "Marca" o Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι έξαλλος με τη Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας της ρήτρας των 100 εκατομμυρίων ευρώ την οποία ο ίδιος θεωρεί χαμηλή!

Το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Πορτογαλία, αναμένεται να επικεντρωθεί στο μέλλον του.

Ήδη, υπάρχουν πολλά σενάρια για αυτό και η Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ήδη σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του Πορτογάλου επιθετικού.

Η "Marca" στο πρωτοσέλιδο της αποκαλύπτει το λόγο που έχει σπάσει το γυαλί ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο Πορτογάλος θεωρεί πως η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι ιδιαίτερα μικρή και δείχνει ότι δεν τον θέλει η Ρεάλ!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ! Πριν από λίγες ημέρες, η σελίδα "Ok Diario" έβαλε "φωτιά" με δημοσίευμα που έκανε λόγω για πτώση της ρήτρας αποδέσμευσης κατά...880.000.000 ευρώ. Κάτι που σήμαινε ότι οποιαδήποτε ομάδα - πλην των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν-Ζερμέν - θα μπορούσε να αποκτήσει τον Πορτογάλο καταβάλλοντας στους "μερένγκες" το ποσό των 120.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, η ομάδα της Μαδρίτης διέψευσε κατηγορηματικά στη "Marca" κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Μόνο που σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τώρα η ισπανική εφημερίδα, όντως η ρήτρα έχει κατέβει στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ποια ήταν λοιπόν η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε αυτό; "Αν με κοστολογεί 100 εκατ. ευρώ η Ρεάλ, πάει να πει ότι δεν με θέλει" φέρεται είπε ο Πορτογάλος επιθετικός την ώρα που από τη διοίκηση της Ρεάλ τονίζουν ότι καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να δώσει στον 33χρονο επιθετικό τα λεφτά που δίνει εκείνη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό προβλέπεται ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι για τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτός είναι ο λόγος που έσπασε το γυαλί μεταξύ Ρεάλ και Κριστιάνο Ρονάλντο

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ